”Hårtap etter graviditet”

For Sabina var tiden etter fødselen tøff, spesielt fordi hun mistet så mye hår. Det påvirket henne så mye at hun til slutt gikk med tørkle på hovedet, for å skjule hårtapet. Først da hun prøvde de naturlige ingrediensene i Hair Grow, fikk hun mer fylde og styrke i håret igjen. 

Åkersnelle kan fremme og styrke hårveksten. Biotin og sink kan bidra med å opprettholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsatt hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Gikk med tørkle på hodet

Da Sabina opplevde hårtap i forbindelse med sin tredje graviditet, kom det ikke som noen overraskelse. Det samme var skjedd under hennes tidligere graviditeter, så det var et problem hun kjente alt for godt. I tiden etter fødselen oppdaget Sabina mer og mer hår i dusjen etter hver hårvask.   

- Til slutt endte det med tårer. Jeg forsøkte etter beste evne å ordne håret, men måtte til slutt gå med et tørkle på hodet, sier Sabina med en trist tone i stemmen. 

- Jeg er fortsatt overrasket over hvor raskt innholdsstoffene i produktet begynte å virke. I løpet av et par måneder har jeg allerede fått mye nytt hår og det massive hårtapet er redusert, sier hun fornøyd.

Hårtapet gikk ut over selvtilliten

- Å miste håret er tøft for selvtilliten hos en kvinne. Jeg hadde en baby på 3 måneder og prøvde samtidig å dekke over de bare flekkene på hodet. Det føltes ikke bra, sier hun stille mens hun blir minnet på den ubehagelige tiden. 

Sabina forsøkte å finne en naturlig løsning på det tilbakevendende problemet. Hun så en Facebook-annonse for hårproduktet Hair Grow fra Wellvita. Hun syntes at ingrediensene virket lovende og bestemte seg for å prøve det.   

Ekte skjønnhet kommer innenfra. Plei håret ditt med plantestoffer som gir styrke, fylde og fremme vekst!

Fyldig hår som varemerke

- Jeg er fortsatt overrasket over hvor raskt innholdsstoffene i produktet begynte å virke. I løpet av et par måneder har jeg allerede fått mye nytt hår og det massive hårtapet er redusert, sier hun fornøyd.

Samboeren og vennene hennes har også sett forandringen. Hun er tilbake til sitt gamel jeg. En kvinne med 3 barn og et hjem å holde i orden, må ha en streng morgenrutine. Som den kaffeelskeren hun er, så har Hair Grow fått plass ved kaffemaskinen slik at den nye hårrutinen blir en enkel del av hverdagen. 

- Jeg kommer definitivt til å fortsette å bruke Hair Grow, siden jeg ønsker å få tilbake det vakre og fyldige håret mitt. Det har alltid vært mitt varemerke. Jeg har ikke annet enn gode ord å si om de effektive ingrediensene i dette produktet. Jeg føler meg allerede mer selvsikker, avslutter hun smilende. 

Interessert?

Gjør som Sabina og prøv Hair Grow i dag