"En liten tablett forandret hverdagen min"

Dvergpalmeekstraktet i Sabalix har redusert antall ganger jeg må opp om natten. Det gir meg bedre søvn og en bedre hverdag. Ja og strålen er også blitt bedre.

Dvergpalmebær som bidrar til å opprettholde normal vannlatingsfunksjon og støtter en sterk urinstråle. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Måtte opp 3-4 ganger om natten

Kåre er 72 år og pensjonert langtransportsjåfør. Selv om han er pensjonist er Kåre fortsatt en aktiv mann. Han elsker å reise, helst med bil nedover i Europa, han sykler og liker å tegne med blyant.

– Jeg har kjørt mye i både Skandinavia og Europa, både i jobb og privat.

– For noen år siden begynte jeg å få problemer med vannlatingen. Det var virkelig frustrerende med all denne planleggingen av tissepauser når jeg var ute og kjørte, det var jeg ikke vant med. For ikke å snakke om alle gangene jeg måtte opp om natten! Det var veldig forstyrrende for nattesøvnen min. 3-4 ganger måtte jeg opp, man får jo ikke den hvilen man trenger da!

Jeg kan bare si at nå fungerer alt som det skal og jeg trenger ikke lenger ta hensyn til, eller planlegge inn toalettbesøk når vi er ute på reiser, og det er en befrielse, sier Kåre smilende.

En liten tablett er alt jeg trenger

Kåre har prøvd tradisjonell medisin mot plagene sine, men det har ikke gitt ham den ønskede effekten.

– Jeg så en annonse i en avis for et par år siden, hvor alt stemte med hvordan problemene mine var, så jeg bestemte meg for at dette skulle jeg prøve. For et lykketreff, jeg er så fornøyd!

– Jeg sover bedre fordi jeg ikke lenger må opp så mange ganger, og det igjen gir meg jo en mye bedre hverdag. Ja og strålen er også blitt bedre, om man kan si det sånn.

Jeg kan bare si at nå fungerer alt som det skal og jeg trenger ikke lenger ta hensyn til, eller planlegge inn toalettbesøk når vi er ute på reiser, og det er en befrielse, sier Kåre smilende.

Det eneste man trenger å gjøre er å ta en tablett hver morgen. – Når en så enkle løsning som en liten tablett om dagen kan forandre hverdagen min så mye, ja da tror jeg på produktet. Jeg kan virkelig anbefale andre å prøve, avslutter Kåre.

Har du begynt å tisse oftere? Plaget med nattissing? Oppretthold normal vannlating.

Interessert?

Gjør som Kåre og prøv Sabalix i dag