"Endelig hjelp til den uberegnelige magen min"


Saris liv har i mange år slitt med fordøyelsesproblemer og en oppblåst mage. Ubehaget meldte seg som regel etter måltider, og en oppblåst mage gjorde det utfordrende å finne klær som passet hele dagen. Da en av venninnene hennes anbefalte Macoform med innholdsstoffer som støtter magen, fikk Sari endelig hjelp.

Artisjokk støtter leverens avgiftende funksjon, kan hjelpe ved oppblåsthet og luft i magen, samt fremmer vekttap i forbindelse med en diett. Løvetann stimulerer fordøyelsen og bidrar til en sunn mage i balanse.

Uberegnelig mage

Sari liker å holde seg aktiv, regelmessig mosjon og gåturer med hunden er viktige aktiviteter. Hun har i lengre tid slitt med forskjellige mageproblemer. Den uberegnelige magen hennes har mange ganger satt en stopper for den aktive livsstilen hun liker.

- Jeg har alltid hatt en urolig mage. Jeg har rett og slett vært nødt til å leve med at den var uberegnelig. Jeg husker at jeg som ung var nødt til å legge meg på sofaen etter måltider, fordi jeg følte ubehag i magen, forteller hun.

Sari opplever også utfordringer med magen som en direkte konsekvens av den livsstilen hun fører.

Gikk kledd i "telt"

- Jeg elsker både å lage og spise god mat. Og selvfølgelig skjer det at jeg spiser for mye - også mat som ikke er så lett fordøyelig, innrømmer Sari.

Saris jobb er hektisk og krevende, med korte tidsfrister. Når det er hektiske dager, spiser hun ikke alltid så fornuftig, noe som har en negativ effekt på fordøyelsen hennes.

- Med tiden ble jeg mer og mer plaget av både luft som kom ut og luft som gjorde magen oppblåst. Jeg forsøkte å unngå visse matvarer, for å redusere ubehaget, men det hjelp egentlig svært lite. Å velge klær var også vanskelig. Jeg foretrakk som regel å gå kledd store og vide klær, for å skjule den oppblåste magen, forteller hun forlegent - samtidig som hun sliter med å holde smilet tilbake.

SARI:

- Jeg har virkelig fått hjelp av innholdsstoffene i Macoform, sier Sari, som tar tablettene i forbindelse med dagens store måltider.

Magen falt til ro

- En dag fortalte jeg en venninne om problemene mine. Da hørte jeg for første gang om Macoform og planteekstraktene, som kan gi balanse i magen.

Sari bestemte seg for å følge venninnens råd og bestilte Macoform.

Etter å ha brukt innholdsstoffene i Macoform en tid, merket hun at magen falt mer til ro. De mageproblemene som hun hadde slitt med så lenge, begynte til å avta.

- Jeg har virkelig nytt godt av virkestoffene i Macoform, sier Sari, som tar tablettene i forbindelse med dagens to store måltider.

- Når jeg har fått det bedre, har det skjedd at jeg har glemt å ta tablettene. Når mageproblemene kommer tilbake, blir jeg minnet på det igjen. Så jeg er blitt flinkere til å ta det regelmessig, avslutter Sari med et stort og fornøyd smil.

En daglig hjelp til fordøyelsen din: normal tarmfunksjon, mindre oppblåsthet og større velvære i magen.

Interessert?

Gjør som Sari og prøv Macoform i dag