Resultater viser en klar tendens:

86% av Virizil-brukere har oppnådd en effekt

I vår nordiske fornøydhetsundersøkelse, spurte vi kunder fra Danmark, Sverige og Norge om å vurdere hvor fornøyde de er med Virizil. Vi spurte både menn, som har brukt produktet i lang tid, og menn som begynte ganske nylig. Svarene gir grunn til optimisme. 86% svarte nemlig at de har oppnådd en effekt!

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan i tillegg hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon, opprettholde gode seksuelle relasjoner, samt bidra til normal blodsirkulasjon.

Derfor tar menn Virizil

Forbedret ereksjon? Mer energi? I undersøkelsen spurte vi kundene våre hva det var som hadde fått dem til å ta Virizil. Her er hva de svarte*.

* Deltakerne i undersøkelse kunne velge å svare flere av svaralternativene. Diagrammet over viser prosentfordelingen av alle svarene.

Derfor tar menn Virizil

Forbedret ereksjon? Mer energi? I undersøkelsen spurte vi kundene våre hva det var som hadde fått dem til å ta Virizil. Her er hva de svarte*.

* Deltakerne i undersøkelse kunne velge å svare flere av svaralternativene. Diagrammet over viser prosentfordelingen av alle svarene.

Til tross for et intimt temaet, vil 67% av brukerne anbefale Virizil til andre

Sexlivet forandrer seg hele livet, og det kan være perioder hvor det trøbler litt og ikke alt går like greit som vanlig. Dessverre er det et tema mange menn synes det er vanskelig å snakke med vennene sine om. Derfor ble vi veldig glade da vi så at 67% av mennene i undersøkelsen vår, faktisk sier at de gjerne vil anbefale produktet til andre. Det viser hvor stor tillit kundene våre har til produktet.

86% har merket en effekt

I fornøydhetsundersøkelsen vår spurte vi kundene våre om å vurdere, i hvor høy grad Virizil har hjulpet dem. Her svarte 86% at ingrediensene har hjulpet dem litt, godt, meget godt, eller fantastisk godtNesten 9 av 10 merket altså effekt. Så hvis du ønsker en hjelpende hånd til samlivet ditt, er Virizil verd å overveie!

Vil du også prøve Virizil?

Naturen trenger litt tid

Plantestoffene i Virizil tas opp i kroppen over tid. Det er ikke tabletter med øyeblikkelig virkning – men til gjengjeld får du en mer naturlig effekt. Her kan du se en grafisk oppstilling over når de fleste menn begynner å merke en effekt:

Fredrik fikk orden på sexlivet

"Det føles normalt igjen. Du vet, når man nettopp har våknet om morgenen… Ja, en mann forstår nok akkurat hva jeg mener" småhumrer Fredrik. 

Virizil

Ereksjon, yteevne og samliv

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Roten kan i tillegg hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Enkeltkjøp
499 ,-
Abonnementstjeneste 90 tabletter/hver måned Spar 100 kr. pr. levering
Fornøydgaranti
199 ,-
Første levering, introduksjonspris - spar 50% 199 kr
Minstepris inkl. frakt 238 ,-

Heretter per levering 399 ,-
Minstepris inkl. frakt 438 ,-

Bare 13.3 kr/dag med abonnement
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00