Velg produktkombinasjonen din her!

Kjøp en av de 2 best selgerne og få et utvalgt produkt, som kan supplere effekten av ingrediensene, gratis med på kjøpet.

Virizil + gratis pakke Energo Plus

Gi sexlivet ditt et boost… og få naturens hjelp mot stress i tillegg!

Dalende sexlyst og manglende energi. Mange menn opplever forandringer i kroppen når de blir eldre. Det er en naturlig del av livet – men noen ganger kan det også skyldes stress og uro i hverdagen. Uansett årsak, kan du få hjelp av ingrediensene i Virizil. NÅ får du en pakke Energo Plus gratis med på kjøpet*.

Kjøp Virizil - få med Energo Plus gratis

* Tilbudet gjelder frem til 12. mai kl. 23.59. Gratis produktet kan ikke byttes til kontanter.

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan også hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon, opprettholde gode seksuelle relasjoner og bidra til normal blodsirkulasjon. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Hva er Energo Plus?

Energo Plus: schisandra bidrar til mentalt og fysisk velvære samt stresshåndtering, mens russisk rot bidrar til optimal mental og kognitiv funksjon. Maté virker oppkvikkende ved tretthet og stress. Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Collagen Skin Improver + gratis pakke C-Zinc

Reduser rynker… og få vitaminer til huden med på kjøpet

Mindre rynker og penere hud? Det er et par av de resultatene du kan oppnå med et daglig, langvarig inntak av kollagenet i Collagen Skin Improver. Kjøp denne uken – så får du en pakke C-Zinc, med vitaminer til huden din, med på kjøpet*.

Få hjelp til huden din

* Tilbudet gjelder frem til 12. mai kl. 23.59. Gratis produktet kan ikke byttes til kontanter.

Hva er C-Zinc?

C-Zinc inneholder både vitamin C og sink, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, og til immunforsvarets normale funksjon. Sink bidrar også til å opprettholde en normal hud. Vitamin C bidrar også til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud.