"Bena mine føltes som tunge stokker"


Som tidligere butikkansatt, vet Inger hva det vil si å ha trette ben. Hun er vant til å stå flere timer i strekk. Men for noen år siden opplevde hun en ny form for tretthet. Bena føltes som tunge stokker etter bare en kort gåtur. En artikkel gjorde henne oppmerksom på at det kunne henge sammen med blodomløpet. Et naturbasert produkt skulle vise seg å være den perfekte løsningen for henne.

Rød vinranke blad/kjerner bidrar til en god blodgjennomstrømning i bena, reduserer tunge og trette ben. Kan også forbedre hudens generelle utseende.

Vanskelig å nyte de aktivitetene jeg liker best

Vi legger som regel først merke til det som er viktig i livet, når vi ikke har det mer. Frihet for eksempel. Friheten til å være aktiv. Friheten til å gå på butikken og bære hjem varene selv. Den erkjennelsen rammet Inger for noen år siden, da hun begynte å plages med tunge og trette ben. 

- Jeg har alltid likt å gå. Der jeg bor er det mange bakker, så på hver tur til butikken blir jeg svett i pannen. Det er slik jeg holder meg i form. Men da trettheten i bena begynte, var det ikke like hyggelig med de turene. Faktisk var det mange ting som ble mer utfordrende for meg, forteller Inger.  

Hagearbeid og gåturer. Utflukter i skog og mark med familien. Alt det hun likte aller best, var plutselig blitt vanskeligere å kose seg med, fordi bena føltes slitne og tunge. Det var en helt ny følelse.  

Alt det Inger likte aller best, ble plutselig litt vanskelig, fordi bena hennes føltes slitne og tunge som to stokker. Hun ville finne hjelp. - Heldigvis kom jeg over en artikkel om et naturbasert kosttilskudd. En dame beskrev de samme problemene med bena sine, som jeg opplevde med bena mine. Hun hadde fått hjelp fra ingrediensene i dette produktet.

Bakken ble for bratt

- En dag måtte jeg stoppe opp i bakken på vei hjem fra butikken. Jeg stod med hendene fulle av matvarer, men det føltes som om bena var to stokker som hadde grodd fast i bakken. Det var da jeg innså at jeg måtte gjøre noe med problemet, sier Inger, som begynte å se seg om etter hjelp.

- Jeg var så heldig å komme over en artikkel om et naturbasert kosttilskudd. En dame fortalte hvordan hun hadde fått hjelp fra ingrediensene i et kosttilskudd. Problemene hennes var akkurat slik som jeg opplevde det.

Inger leste seg frem til at problemet ofte kan spores tilbake til blodomløpet. Hvis det ikke fungerer optimalt, vil blodet kunne hope seg opp i blodårene/venene, og væske kan sive ut i vevet. Resultatet er ofte tunge og trette ben.

Lettere og friskere ben igjen

- Normalt tar jeg ikke kosttilskudd, men tanken om at ingrediensene i det her tilfellet kunne noe helt spesielt, hadde festet seg i hodet mitt. Så jeg bestemte meg for å prøve. Jeg ble virkelig ikke skuffet.

Noen måneder senere merket hun en markant endring, når hun gikk opp bakken på vei hjem fra butikken. Bena var lettere … De føltes mer normale igjen.

- Tenk hvor mye godt en liten tablett med plantestoffer kan gjøre! Jeg kan ikke få anbefale produktet Venolet nok. Nå håper jeg at historien min kan inspirere andre der ute, avslutter hun med et stort smil.

Penere hud, mindre appelsinhud og ben som føles mindre tunge og trette. [col=#20BB8B/Støtt venene dine] og få hjelp.

Interessert?

Gjør som Inger - prøv Venolet i dag