"En kjempehjelp til de tunge bena mine"


For Marianne handler livet om å være i bevegelse - i ordets rette forstand. Bena hennes er alltid i aktivitet; på treningssenteret, på løpeturene og ikke minst når hun leker med barnebarna sine. I lang tid har hun imidlertid slitt med en følelse av tunghet og tretthet i bena. Det har nesten tatt løpegleden fra henne. Først da hun prøvde plantebaserte ingredienser, ble det gøy å bevege seg igjen. I dag er bena hennes i TOPPform.

Rød vinranke blad/kjerner bidrar til en god blodgjennomstrømning i bena, reduserer tunge og trette ben. Kan også forbedre hudens generelle utseende.

Bena føltes trette, slitne og tunge som bly

Når 56-årige Marianne Christiansen tenker tilbake på det siste året, kan hun fortsatt gjenkalle følelsen i bena. De var gjennomslitne og tunge som bly. Selv om det ikke var første gangen hun opplevde problemet, slo det henne helt ut. Lysten til å trene ebbet langsomt ut, noe den treningsglade kvinnen likte dårlig.

- Det var spesielt på løpeturene mine, at bena fikk den tunghetsfølelsen. Så jeg fant på forskjellige unnskyldninger for ikke å dra ut på løpeturene, forteller Marianne, som har gjorde mye for å motvirke problemet.

Hun gjorde venepumpeøvelser, satt med bena høyt for å holde blodomløpet i gang og takket ja til alle de løsningene hun ble tilbudt. Men virkningen viste seg å være kun midlertidig.

- Jeg var ærlig talt skuffet, da ubehaget kom tilbake. Det var bare noe skikkelig "dritt". Løpeturene mine er jo et MUST for meg. Jeg bare elsker å løpe.

Selv om Marianne fortsatt tok en sykkeltur i naturen, trente styrke og hygget seg med venninnene sine, ble hun nødt til å gire noe ned. Hodet ville mer, men kroppen kunne bare ikke

- Jeg har tidligere hatt stor glede av et planteekstrakt fra Wellvita. Det hjalp meg virkelig. Da jeg så at de også har et plantebasert produkt mot tunge ben, var jeg i ekstase. Det måtte jeg prøve!

En plantebasert løsning

Mariannes tunge ben fortsatte å plage henne. Hun var nær ved å gi opp - da hun kom over en annonse fra Wellvita.

- Jeg har tidligere hatt stor glede av et planteekstrakt fra Wellvita. Det hjalp meg virkelig. Da jeg så at de også har et plantebasert produkt mot tunge ben, var jeg i ekstase. Det måtte jeg prøve! forteller Marianne.

I dag er det nesten 4 måneder siden hun mottok sin første pakke Venolet, og hun er veldig godt fornøyd med ingrediensenes virkning. Bena er tilbake i toppform og Marianne nøler ikke med å ta på seg løpeskoene.

- Jeg er tilbake hvor jeg var for noen år siden – bena mine føles lette igjen! Så mitt råd til deg som opplever tunge og trette ben, er å forsøke Venolet. Det har i hvert fall gjort en kjempe forskjell for meg… Hvorfor ikke for deg også, avslutter Marianne med et varmt smil.

Penere hud, mindre appelsinhud og ben som føles mindre tunge og trette. [col=#20BB8B/Støtt venene dine] og få hjelp.

Interessert?

Gjør som Marianne - prøv Venolet i dag