"Slik fikk jeg lette danse-ben igjen" 

Jette har alltid elsket å danse, men i lang tid gjorde de trette bena hennes det vanskelig å komme ut på gulvet. Først da hun prøvde ingrediensene i Venolet, ble dansen til en lek igjen.

Rød vinranke blad/kjerner bidrar til en god blodgjennomstrømning i bena, reduserer tunge og trette ben. Kan også forbedre hudens generelle utseende.

Trettheten i bena kom snikende

62-årige Jette Nielsen, har alltid vært i aktivitet. I 14 år tok hun på seg cowboystøvlene og danset linedans til festlig countrymusikk, lykkelig og full av energi. Hun elsket det raske tempoet, men trettheten i bena kom snikende og det ble vanskeligere og vansekligere å følge med. Til slutt overveide hun faktisk å slutte med dansen.

- Jeg vil så gjerne bevege meg og holde kroppen i gang, men det begynte simpelthen å bli en utfordring, forteller Jette, som fortsatt blir trist bare ved tanken.

Mens danseskoene stod og samlet støv på hyllen, gikk Jettes hverdag nærmest i stå. Hun elsket å tumle rundt på gulvet med barnebarna og ta seg en svingom på dansegulvet, men nå var det ingen enkel oppgave lenger. 

- Bena mine føltes energiforlatte, som to store betongklosser - huden var heller ikke så lekker lenger, forklarer hun. 

Hun har forsøkt mange ting opp gjennom årene, men ingen ting hjalp. Hun var nær ved å gi opp, da hun kom over en annonse for kosttilskuddet Venolet. Gjenkjennelsen av symptomene var øyeblikkelig. De trette bena, de synlige venene rett under huden - det var som å se inn i en speile, for første gang på lang tid følte Jette at det var håp. Hun innså at problemet nok hadde noe med venene å gjøre, derfor tok hun en raskt avgjørelse: Hun bestilte en pakke med en gang. 

- Jeg mener at det gikk noen måneders tid, før jeg begynte å merke effekt. Bena min ble langsomt mindre trette, lettere og huden begynte også å se penere ut, smiler Jette. 

Tilbake på dansegulvet

- Jeg mener at det gikk noen få måneders tid, før jeg begynte å merke effekt. Bena min ble langsomt mindre trette, lettere og huden begynte også å se penere ut, smiler Jette. 

De konsentrerte ingrediensene i Venolet, hadde gjort en merkbar forskjell. Det var ikke bare ønsketenkning. Det ble Jette overbevist om en dag datteren hennes var på besøk: Hun hadde også lagt merke til den positive forandring på bena til moren sin. I dag er Jette og beina hennes tilbake i full aktivitet på dansegulvet.  

- For tiden er jeg på dansegulvet to ganger i uken og jeg går mange, lange turer. Opp til 6-7 km faktisk. Selv om jeg fortsatt kan ha tunge og trette ben i ny og ne, er det slet ikke slik som før. Det er virkelig deilig! 

Etter kun få måneder med de konsenterte naturtablettene fra Wellvita, snakker Jette varmt om produktet til alle som vil høre.

- Jeg må bare si det, Venolet har gjort en kjempe forskjell for meg og bena mine. Så hvis du har lignende problemer, gi det et forsøk, avslutter den aktive pensjonisten med et smil. 

Penere hud, mindre appelsinhud og ben som føles mindre tunge og trette. Støtt venene dine og få hjelp.

Interessert?

Gjør som Jette og prøv Venolet i dag