"Bena mine var helt utslitt etter en dag på jobb"


For et år siden sa 55-årige Maries kropp ifra. Bena var slitne og tunge som bly etter mange timer på jobb i butikken, og den ellers så aktive Marie tilbrakte kvelden i go'stolen med føttene opp. Vanntrim og sykling ble satt på pause og bobilen stod og samlet støv... Heldigvis kom en liten brun tablett Marie til unnsetning.

Rød vinranke blad/kjerner bidrar til en god blodgjennomstrømning i bena, reduserer tunge og trette ben. Kan også forbedre hudens generelle utseende.

Trett og sliten i bena

Plutselig var den bare der, trettheten. Marie hadde aldri hatt problemer med å holde bena i gang, men med ett føltes de blytunge og trette. Alt hun ønsket, var å sitte med bena høyt.

- Det var faktisk et stort problem for meg. Jeg har jo alltid vært veldig aktiv, så da jeg for 1 år siden begynte å få disse problemene med bena, endret det hele hverdagen min. Jeg orket ingenting, forteller Marie, som satt tilbake med en følelse av å ikke kunne være med på ting lenger.

Måtte se på fra sidelinjen

Marie og ektemannen har hatt et aktivt liv, siden de solgte gården og flyttet i leilighet. Barna hadde flyttet ut og de startet på et nytt kapittel i livet.
- Mannen min og jeg liker å gjøre ting sammen, og da vi flyttet til byen, tok det litt av. Vi kastet oss over alt fra vanntrim, campingferier til kolonihageprosjekter. Men til slutt ble det for slitsomt. Bena mine klarte bare ikke å holde følge. De ble bare alt for trette, sier Marie.

De aktive dagene ble det brått slutt på, og for første gang måtte hun se på fra sidelinjen.  

Marie:

- Er det slik det skal føles, husker jeg at jeg tenkte. Nå har jeg fått en mye bedre følelse i bena. Den tunge og trette følelsen i bena mine står ikke lenger i veien for at jeg og mannen min kan være aktive igjen - sammen.

Planteingredienser mot ubehag

- Når jeg kom hjem på kvelden, var bena mine ofte så tunge og trette, at jeg ikke klarte annet enn å sitte med bena opp. Det passet meg absolutt ikke. Jeg var fast bestemt på å komme i gang igjen.

Marie var allerede kunde hos helsekostfirmaet Wellvita. Så da hun leste om at de hadde et produkt som het Venolet, med planteingredienser mot nettopp tunge og trette ben, slo hun raskt til.

- Jeg kjøpte et abonnement uten binding og begynte å ta en tablett om dagen. Hver gang pakken begynner å gå tom, får jeg en ny pakke. Det hjelper meg til å ha kontinuitet i å ta tablettene, forklarer Marie.  

En uventet ”aha-opplevelse”

Etter noe tid med tablettene, begynte effekten av ingrediensene gradvist å komme. Etter enda litt tid, gikk det opp for Marie at hun ikke kunne huske når hun sist hadde tenkt på at bena var slitne. Nå var de hverken tunge eller trette.

- Det var en riktig aha-opplevelse, forteller Marie.

- Sånn her skal det føles, kan jeg huske at jeg tenkte. I dag har jeg det så mye bedre i bena. Ingenting står i veien for at mannen min og jeg kan være aktive sammen ... Tenk seg til at en liten tablett kan hjelpe så mye! Nå har jeg også overbevist mannen min til å prøve Venolet, avslutter en sprudlende Marie.  

Penere hud, mindre appelsinhud og ben som føles mindre tunge og trette. [col=#20BB8B/Støtt venene dine] og få hjelp.

Interessert?

Gjør som Marie - prøv Venolet i dag