Valentinsdag er kun begynnelsen…

Slik fanger du den våryre følelsen hele året!

Valentinsdagen er til for å feire kjærligheten, men når energien uteblir på soverommet, er det vanskelig å få det til å slå gnister.

Ingrediensene i Virizil kan fremme og forbedre menns ereksjon og utholdenhet, samt gi mer energi til parforholdet.
Bestiller du en pakke denne uken, får du ikke bare hjelp til å opprettholde kjærlighetslivet - du får også 6 måneders forbruk av vitamin D til både deg og partner din med på kjøpet.

Ginseng til kjærlighetslivet

Planten ginseng, stod høyt på menns ønskeliste lenge før vår tidsregning begynte - og ikke uten grunn. Ginseng bidrar nemlig til optimal utholdenhet, energi og vitalitet – pluss at den kan fremme og forbedre ereksjon.

Så hvis sexlivet trenger litt ekstra hjelp, er ginseng et godt et godt alternativ å starte med. Planten er den bærende ingrediensen i Virizil... Din hjelp til et godt kjærlighetsliv.

Isolerte aminosyrer

Virizil inneholder også to aminosyrer, som går under navnet L-arginin og L-citrullin. Historien bak disse, går også langt tilbake i tid.

Allerede i 1886 ble L-arginin isolert for første gang – etter sigende fra ekstrakt av Lupin blomsten – mens L-citrullin ble isolert fra en vannmelon i 1914. Aminosyrene er i dag blitt populære i kosttilskudd, også i tilskudd som brukes av idrettsutøvere.

[col=#20BB8B/Sink] og testosteron

Når menn kommer opp i årene, skjer det ofte forandringer på soverommet. Sexlysten daler og energien blir mindre. Noe av årsaken er testosteronnivået, som naturlig faller med alderen.

Mineralet sink, som også finnes i Virizil, bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet og til en normal fruktbarhet og reproduksjon. 

Solskinn på boks!

Hvis du bestiller Virizil denne uken, får du et helt års forbruk av vitamin D med som gave
Det er rikelig til at både du og partneren din kan klare dere gjennom vinteren. Med ingrediensene i Virizil vekker du den våryre følelsen på soverommet - og med vitamin D gir du kroppen din litt solskinn. Den perfekte cocktailen til et godt kjærlighetsliv!

Vil du tyvstarte den våryre følelsen?

Kjøp Virizil - og få vitamin D med i gave!

Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Kan i tillegg hjelpe med å fremme ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. Vitamin D bidrar til immunforsvarets normale funksjon og til å opprettholde normale knokler, normale tenner og en normal muskelfunksjon. I tillegg spiller vitamin D en rolle i celledelingsprosessen.