Hjelp mot mageproblemene dine

[col=#F06607/OPPBLÅST MAGE - UROLIG MAGE - TREG MAGE]

Opplever du å få problemer med magen etter måltider? Les hvordan flere og flere nordmenn får enkel og effektiv hjelp.

Pasta, pizza eller mye hvitt brød? Hverdagens "kosemat" fremmer sjelden følelsen av velvære i magen – og utover dagen kan magen bli oppblåst og buksene begynner å stramme i livet. Er det en følelse du kan kjenne igjen? Nå kan du gjøre noe med det.

Et vanlig problem

Sliter du med luft i magen og følelsen av at magen er oppblåst, da er du ikke alene. De fleste har faktisk problemer med magen med ujevne mellomrom. Har du luft i magen, viser det seg ofte ved at magen føles stor og oppblåst, og at du har økt luftavgang, i form av fising eller raping. Du kan også oppleve forbigående mageknip – spesielt etter måltider.

Luft i magen kan i visse tilfelle komme utenfra, men ofte skyldes det at bakterier i tarmen danner gasser, som får magen til å føles oppblåst. Her spiller hverdagens "kosemat" en viktig rolle. Både hva vi spiser, og hvordan vi spiser, er nemlig viktig for hvor godt fordøyelsen fungerer. 


4 tegn på at du kan ha nytte av å støtte fordøyelsen

Luft i magen – en overarbeidet fordøyelse

Noen matvarer er mer krevende å bryte ned enn andre. Har du f.eks. en forkjærlighet for fettholdige matvarer, kan du oppleve at det går lengere tid mellom toalettbesøkene dine. Da danner tarmbakteriene flere gasser, og det kan medføre at magen føles stinn og oppblåst. 

Spiser du uregelmessig og helst mens du er på farten, så kan det også påvirke fordøyelsen din. Raske måltider tygges nemlig ikke på langt nær så grundig som når du sitter rolig og spiser maten din. Da kreves det mer av fordøyelsessystemet for å bryte ned maten – noe som kan få magen til å føles urolig og oppblåst. 

Trenger du hjelp til maveproblemene dine, kan du bl.a. stimulerer fordøyelsen din ved å spise mer grønnsaker og fiber. Her kan også et plantebasert produkt som Macoform, være et godt supplement. Produktet som forhandles av Wellvita, er i de senere år blitt veldig populært, og brukes daglig av tusenvis av nordmenn. Produktet er også populært i både Danmark, Sverige, Finland og Nederland.


Macoform

Oppblåst mage og ubehag

Macoform er bl.a. basert på ekstrakt fra planten artisjokk, som støtter leverens avgiftende funksjon. Artisjokk avhjelper oppblåsthet og luft i magen, i tillegg fremmer den vekttap i forbindelse med slankekur. Løvetann stimulerer fordøyelsen og bidrar til en sunn mage i balanse.

Enkeltkjøp
kr 499,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar kr 100,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 199,-
Første levering - spar 50% kr 199,-
Totalt inkl. frakt kr 238,-

Etter 1. levering vil du motta 2 mnd. forbruk hver 2. mnd. for kun kr 438,- inkl. frakt (kr 219,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvitas Fornøydgaranti

Hos Wellvita gjør vi vårt beste hver dag for at du som kunde er fornøyd. På dette produktet tilbyr vi deg fornøydgaranti.

Er du ikke fornøyd med produktet etter 3 måneders bruk, gir vi deg en rabatt på kr 100,-, som du fritt kan bruke på et annet av våre kosttilskudd.

Ønsker du å benytte garantien eller høre mer om den, kontakt kundeservice på tlf 37 08 13 00.

Åpningstider: mandag - fredag 8.00 - 16.00

Tyvstarter fordøyelsen

Med det konsentrerte artisjokk-ekstraktet, som bl.a. finnes i Macoform, kan du fremme produksjonen av fordøyelsessafter, få støtte til fordøyelsen og avhjelper oppblåsthet.

Det smarte ved mageproduktet Macoform, er at du tar tabletten med de gunstige virkestoffene i god tid før du spiser. Målet er å tyvstarte produksjonen av fordøyelsessafter i leveren, slik at fettet ikke må nstå i kø for å bli nedbrutt. Det er nemlig det som kan være med til å gi ubehag i magen.

Med en tablett en time før dagens største måltid, får leveren din beskjed om å "ta på seg arbeidstøyet" før maten kommer.

En Macoform-bruker forteller

- Jeg fikk hjelp til den oppblåste magen min

Anette Adamsen hadde i mange år problemer med at magen ble oppblåst i løpet av dagen. Hun måtte bl.a. kjøpe buksene en størrelse større enn hun normalt skulle ha, for å ha plass til magen på ettermiddag/kveld. Anette hadde prøvd stort sett alt, fra utallige kjerringråd til diverse produkter fra den lokale helsekost butikken. Først da hun fulgte morens råd, fikk hun hjelp med den oppblåste magen.

Les Anettes historie