”Slik gikk jeg ned i vekt” 

Judith Andersen setter stor pris på å nyte helgene med god mat og vin. Av den grunn har hun også opplevd at det fort kan komme noen ekstra kosekilo på sidebeina. I dag har Judith funnet hjelp for å holde vekten og samtidig kan spise den samme maten som før. 

Chili øker forbrenningen. Konjakrot (glucomannan), bidrar til vekttap når det tas som en del av en energiredusert diett. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

Mat og god vin

– De fleste helgene koser jeg meg med de kulinariske godene livet byr på: mat og god vin. Det er noe jeg setter stor pris på og som er en del av mitt sosiale liv. Derfor er det lett å legge på seg noen ekstra kilo, sier Judith som er utdannet kokk.

– Jeg har kvittet meg med noen ekstra kilo med hjelp fra glucomannan, som er en ingrediens i produktet ChiliTrim. Nå har jeg gått over til å bruke produktet forebyggende. Jeg tar ChiliTrim før måltidene, det holder vekten min stabil. Jeg spiser fortsatt den samme maten - jeg spiser bare mindre takket være ChiliTrim, sier Judith.

Reduserte vekten med konjakrot

– Jeg har kvittet meg med noen ekstra kilo med hjelp fra glucomannan, som er en ingrediens i produktet ChiliTrim. Nå har jeg gått over til å bruke produktet forebyggende. Jeg tar ChiliTrim før måltidene, det holder vekten min stabil. Jeg spiser fortsatt den samme maten - jeg spiser bare mindre takket være ChiliTrim, sier Judith.

 I kveld får jeg besøk av en venninne og da blir det en god biff og litt god vin. Selvfølgelig må vi også ha litt fredags-godteri til Skal Vi Danse - for med ChiliTrim kan jeg tillate meg det, sier Judith med et smil.

– Glucomannan i ChiliTrim tar toppen av sulten og holder meg slank, sier Judith

På slankekur? Det tar tid å gå ned i vekt. Chili og konjakrot kan hjelpe deg til å nå målet ditt raskere.

Interessert?

Gjør som Judith og prøv Chilitrim i dag