"Endelig slutt med oppblåst mage" 

Linda har alltid holdt seg i god form og spist sunt. Likevel ble magen oppblåst hver dag, når det gikk mot kveld. Uansett hvordan hun hadde spist i løpet av dagen. Etter å ha fått anbefalt å prøve Macoform Plus med aktive planteingredienser, fant hun en effektiv løsning på mageproblemene. 

Fennikelfrø, kamilleblomst og peppermynteblad bidrar til normal fordøyelse og kan motvirke flatulens og oppblåst mage. Kamilleblomst reduserer luft i magen.

En ballong som ikke slapp ut luften

- Jeg har alltid være forholdsvis slank og spist sunt, uten å være fanatisk. Jeg har også trent og holdt meg i nogenlunde god form. Spesiel derfor var det bare så urettferdig at jeg hver dag likevel følte meg veldig oppblåst når kvelden nærmet seg, sier Linda.

– Det var det samme om det var en dag med grønnsaker og fiber eller en dag med usunn mat: Det føltes som om jeg hadde slukt en ballong, som ikke ville slippe ut luften. Jeg prøvde mange forskjellige ting fra den lokale helsekostbutikken for å bli kvitt den oppblåste magen, men fant ikke noe som kunne hjelpe meg.

– I dag tar jeg to tabletter fordelt på to måltider. Det gjør at jeg ikke lenger blir oppblåst i magen. Jeg har heller ikke lenger den tunge følelsen i magen.

Var bedre en periode

–  Da jeg ble gravid for et par år siden, var det en lengere periode hvor jeg naturligvis ikke tenkte på problemet – men jeg kan love deg at det kom tilbake etter at jeg hadde født min datter. Kanskje hadde det i virkeligheten vært der hele tiden, men jeg merket det i hvert fall ikke i de 9 månedene hvor kroppen oppfører seg annerledes på mange områder, forteller Linda, mens hun tar seg til magen.

Erfaringsutveksling i barselgruppen

– Som relativt nybakt mor er jeg med i en barselgruppe, og her får vi snakket om mange ting. Også oppblåste mager.

– Det var faktisk også her jeg fikk anbefaling om å prøve Macoform Plus. En av de andre mødrene hadde en eske som hun syntes jeg skulle prøve. Og det må jeg si... Det gikk ikke mange dagene før jeg både merket og så en kjempe forskjell.

Ingrediensene i Macoform Plus tar oppblåstheten

– I dag tar jeg mine to tabletter fordelt slik: en tablett før lunsj og en før vi spiser middag. Det gjør at jeg ikke lenger blir oppblåst i magen. Jeg har heller ikke lenger den tunge følelsen i magen - du vet, den hvor du bare har lyst til å kneppe opp bukseknappen og slenge deg på sofaen. Nå er det full fart– både hjemme og på jobben – jeg har et helt annet overskudd etter at jeg har fått orden på magen min, sier Linda.

En daglig hjelp til fordøyelsen din: normal tarmfunksjon, mindre oppblåsthet og større velvære i magen.

Interessert?

Gjør som Linda og prøv Macoform Plus i dag