Sara fikk fylden tilbake i håret sitt


Livet smilte til 23-årige Sara. Hun elsket jobben sin som pedagog, spilte mye fotball og hadde gjennomført en vellykket vektreduksjon. Men funnet av en stor mengde hår på sofaryggen, endret alt. Plutselig var hårene over alt. I dusjen, på putene, i sengen og spesielt … i hårbørsten. Saras hårprakt forvandlet seg til noe tynt og ugjenkjennelig. Hun var mildt sagt fortvilet.

Åkersnelle kan fremme og styrke hårveksten. Biotin og sink kan bidra med å opprettholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsatt hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Hatet å se seg selv i speilet

- Hårene var bare over alt. Jeg var på gråten når jeg så alle hårene som satte seg i hårbørsten, hver gang jeg børstet håret, forteller Sara, som fortsatt kan kjenne på den følelsen av panikk og fortvilelse.
Hun hatet å se seg selv i speilet, og forstod ikke hva det var som skjedde. Håret, som pleide å være lett å ordne, hadde mistet sin karakteristiske fylde. Det ble en belastning.

Etter at Sara slanket seg, opplevde hun å få problemer med hårveksten. Først da hun prøvde Hair Grow, fikk hun fylden tilbake i håret sitt.

Måtte vinke farvel til yndlingsfrisyren

- Jeg pleide å sette opp håret i en tykk hårtopp høyt oppe på hodet, men etter at håret mistet fylde så det bare helt merkelig ut. Så jeg måtte venne meg til å gå rundt med en mye flatere frisyrer. Det var slett ikke MEG.

Sara var frustrert. Hun burde kunne nyte gleden over endelig å ha klart å gå ned de ønskelige kiloene, men i stedet satt hun med et problem hun ikke ante hvordan hun skulle løse. Familien merket også at noe var galt med den eller så sprudlende jenta.

- Mamma kunne se hvor lei meg jeg var, og ga meg en pakke Hair Grow. Hun er fast kunde hos Wellvita og hadde lest mange fine tilbakemeldinger om dette produktet. Jeg var virkelig desperat etter å få hjelp, så jeg ga det en sjanse.

Ekte skjønnhet kommer innenfra. Plei håret ditt med plantestoffer som gir styrke, fylde og fremme vekst!

Håret ble langsomt fyldigere

Sara var skeptisk og turte ikke håpe på for mye. Hver morgen tok hun tabletten sin. De første ukene skjedde det ingenting. Men etter ca. 3 måneder, fikk hun seg en positiv overraskelse.

- Jeg så plutselig at det hadde begynt å vokse frem små, pene "babyhår" der hvor håret hadde vært tynt. Det var et fantastisk syn!

I dag er Hair Grow en viktig og fast del av Saras morgenrutine. Som abonnent får hun levert forsyninger rett hjem i postkassen, før hun går tom for tabletter. Da slipper hun å huske å bestille ny pakke annenhver måned. - Det er praktisk og super enkelt, sier Sara.

- Jeg må bare si det, de plantene i Hair Grow har virket veldig godt for meg. Så hvis det sitter noen der ute, som kan nikke gjenkjennende til mine opplevelser, vil jeg helt klart anbefale dem å prøve Hair Grow. Jeg er i hvert fall godt fornøyd med resultatet, avslutter Sara med et stort og vinnende smil.

Interessert?

Gjør som Sara og prøv Hair Grow i dag!