”Jeg har fått energien og overskuddet tilbake” 

Da en rekke uhell gjorde at Flemming måtte avslutte sitt lange arbeidsliv, forandret det den ellers så glade og arbeidsomme mannen. Etter en lang periode med tretthet og manglende energi har Flemming igjen overskudd til å være den mannen, faren og morfaren han ønsker å være - og smilet er tilbake i øynene. 

Rosenrot bidrar til optimal mental og kognitiv funksjon, mens schisandra bidrar til mentalt og fysisk velvære samt stresshåndtering. Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Uten energi og lyst

I en leilighet nær vannet bor Flemming, sammen med kona Runa. Flemming har alltid vært en driftig mann som har fått tingene unna, og han har likt å ha det travelt.
– Energien og overskuddet har stort sett alltid vært der. Det er ikke noe jeg egentlig har tenkte på, forteller han.

Etter et langt arbeidsliv som sjåfør, måtte Flemming slutte på grunn av yrkesskader. Det forandret den ellers så glade og aktive mannen. Han ble sur og tverr, uten energi og lyst. 

Familien har alltid holdt tett sammen og vært der for hverandre, men det var ikke noen som kunne hjelpe Flemming med dette.

– Energien og overskuddet kom raskt tilbake. Takket være Energo er jeg igjen den mannen, faren og ikke minst morfaren jeg ønsker å være, smiler Flemming.

Energi og overskudd

 Han kom tilfeldigvis over en brosjyre for energitabletten Energo. Normalt tar han aldri tabletter, med mindre det er livsnødvendig. Han bestemte seg for å gjøre et unntak, og det er han glad for i dag. "
– Energien og overskuddet kom raskt tilbake. Takket være Energo er jeg igjen den mannen, faren og ikke minst morfaren jeg ønsker å være, smiler Flemming.  

- Jeg er utrolig glad og taknemmelig over at have fået energien og overskuddet tilbage. Nu er jeg atter den mand, far og ikke mindst morfar, som jeg ønsker at være, smiler Flemming.

Føler du deg stresset, trett og ukonsentrert? Øk energinivået og få mer overskudd til en travel hverdag.

Interesseret?

Gjør som Flemming og prøv Energo i dag