En snarvei til en raskere slankekur: 

Gå ned i vekt med chili og fiber 

Den største utfordringen når du vil gå ned i vekt, er nødvendigvis ikke maten du spiser – men hvor store porsjonene dine er.

For det er ikke enkelt å styre appetitten når det vrimler av kulinariske fristelser, spesielt rundt jul og nyttår. Det kan være vanskelig å komme tilbake til de sunne matvanene etter juleferien. Magen har fått blod på tann og trenger nå mer mat før den sender signalet: "Nå er du mett".

Kjenner du følelsen? Da bør du prøve konjakrot og chili.  

”Lur” magen til å bli raskere mett 

For å kickstarte vekttapet ditt på det nye året, er appetitten et godt sted å starte. For selv om mosjon og et sunt kosthold er enormt viktig, er det enklere å gå ned i vekt når magen er mett og ikke skriker av sult hele tiden.

Trikset er å spise mindre enn du forbrenner - og det er nettopp det plantefiberet konjakrot, i ChiliTrim, kan hjelpe deg med. Den fyller deler av magesekken, slik at det er mindre plass til mat. Du føler deg raskere mett og unngår å overspise.  

I tillegg hjelper chili kroppen din med å omsette energi og øker forbrenningen. Sammen med konjakrot øker det sjansene til å lykkes med slankekuren din.  

Slik virker ChiliTrim:

5 råd til å bryte dårlige vaner 

Vaner er ofte en så fast del av hverdagen vår, at vi ikke legger merke til dem. De er ubeviste repetisjoner, som kan være vanskelig å endre. Her er 5 råd til hvordan du skiller de gode vanene fra de dårlige.  

1. Start med å kartlegge hvilke vaner du har.  

2. Noter ned dem du helst vil være foruten. 

3. Tenk over hvor og når du foretar deg de dårlige vanene. Spiser du f.eks. usunn mat når du føler deg stresset? Eller når du ser på TV? 

4. Erstatt de vanene du vil endre med noen sunnere – og gjenta dem, inntil de blir ubevisste handlinger.  

5. Hold deg standhaftig til målet ditt!  

ChiliTrim

Gå ned i vekt med chili og fiber

ChiliTrim er basert på chili, som øker forbrenningen, samt konjakrot (glucomannan) som bidrar til vekttap, når det tas som en del av en energiredusert kost. Inneholder også mineralet krom, som bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå.