5 råd som kan støtte en naturlig vannlating

Det er et faktum at alle menn har en større prostata når de fyller 65 år, enn da de var 25 år. Det kan føre til forandringer i vannlatingen din. Heldigvis er det noen vaner du kan implementere i hverdagen din, som støtter og opprettholder den normale vannlatingsfunksjonen din.

Mannens prostatakjertel

Prostata –også kjent som blærehalskjertel – er en kjertel med størrelse og form som en liten kiwifrukt eller valnøtt. Prostata befinner seg i den nedre delen av mannens bekkenet, rett ved urinrøret.

En aldersrelatert forandring av prostata kan føre til at den klemmer på urinrøret og forstyrrer vannlatingen, samt at den kan presse på urinblæren, slik at man føler behov for å gå på toalettet.

* Problemer med vannlatingen kan skyldes sykdom som bør behandles av lege. Hvis du opplever store problemer og/eller at problemene dine forverres, anbefaler vi at du oppsøker lege.

Slik har mange fått hjelp

Flere og flere menn tar plantepreparatet Sabalix for å få hjelp til vannlatingen sin. Sabalix inneholder et ekstrakt av bær fra dvergpalme og mineralet sink. Forskning på naturstoffer viser at bærene fra dvergpalmen kan hjelpe med å opprettholde normal vannlatingsfunksjon og støtte en sterk urinstråle. I vår siste kundetilfredshetsundersøkelse svarte hele 81 %, at bærene fra dvergpalmen har hjulpet.