Virizil

Ereksjon, yteevne og samliv

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Roten kan i tillegg hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. 

Enkeltkjøp
kr 499,-
Abonnement 90 tabletter/hver måned Spar kr 100,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 199,-
Første levering - spar 50% kr 199,-
Totalt inkl. frakt kr 238,-

  • Beste pris
  • Fornøyd
    garanti
  • Ingen
bindingstid

Etter 1. levering vil du motta 1 mnd. forbruk hver 1. mnd. for kun kr 438,- inkl. frakt (kr 438,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvita fornøydgaranti

Hos Wellvita gjør vi vårt beste hver dag for at du som kunde er fornøyd. På dette produktet tilbyr vi deg fornøydgaranti.

Er du ikke fornøyd med produktet etter 3 måneders bruk, gir vi deg en rabatt på kr 100,-, som du fritt kan bruke på et annet av våre kosttilskudd.

Ønsker du å benytte garantien eller høre mer om den, kontakt kundeservice på tlf 37 08 13 00.

Få hjelp til å takle kroppens forandringer

Seksuelt samliv

Det skjer mange forandringer i kroppen når vi blir eldre – også i forhold til aktivitet på soverommet. Lysten daler og vi har mindre energi. Ginseng kan fremme og forbedre ereksjon og gi ny giv i sexlivet.

Energinivå

Er kroppen tregere? Energinivået hos oss menn faller gradvis med alderen. Det påvirker ofte selvbildet vårt. Visste du at du kan få hjelp til energi og utholdenhet av konsentrert ginseng!

Bedre utholdenhet og energi

Ginseng kan forbedre den fysiske yteevnen. I tillegg bidrar ginseng til å opprettholde en optimal utholdenhet, energi, vitalitet samt fysisk og psykisk velvære.

Fornøyd med [col=#20BB8B/mandigheten] din? Utholdenhet, energi og fysisk velvære. Få ditt [col=#20BB8B/seksuelle samliv] på rett kurs.

Kan fremme og forbedre ereksjon

Årsaken til at menn opplever opp- og nedturer i den seksuelle aktiviteten og prestasjonsevnen, kan være vanskelig å tyde. Det påvirkes ofte av en blanding av psyke, fysikk og mental energi. Her kan et kosttilskudd som produktet Virizil, være noe som det er verd å overveie. Tablettene inneholder ingredienser som både fremmer og forbedrer det fysiske aspektet ved ereksjon, samt de mer mentale elementer som mentalt overskudd, utholdenhet og vitalitet.  

Så selv om du er inne i en litt tøff periode akkurat når, betyr det ikke at det trenger å forbli slik.

Fredrik

"Jeg fikk hjelp til sexlivet"

Et godt samliv har alltid vært viktig for 64-årige Fredrik. Derfor rammet det ham hardt, da han begynte å få problemer med utholdenheten i sengen. Lysten var rett og slett borte - han kjente ikke lenger igjen seg selv. Fredrik bestemte seg for å finne hjelp – det ble noe som var mer naturlig enn kunne ha håpet på.

Kundeundersøkelse:

Så mange har fått hjelp

I en stor nordisk kundeundersøkelse er brukere blitt spurt om å vurdere, i hvor stor grad Virizil har hjulpet dem. Her svarte hele 86% at ingrediensene har hjulpet dem litt, godt, meget godt, eller fantastisk godt. Nesten 9 av 10 merket altså effekt.

Hvis du ønsker litt ekstra hjelp til samlivet ditt, mener brukerne at det er verd å overveie Virizil!

Gjør som keiseren i Kina - få hjelp til et godt sexliv!

Interessen for ginseng begynte allerede 3500 år før vår tidsregning, da Kinas mytologiske keiser, Shen-Nung, satte seg fore å kategorisere mer enn 365 urter - blant annet ginseng.

I følge historien spredte en følelse av varme og lyst seg ut i kroppen, da han smakte ginseng-roten for første gang. Derfor anbefalte Shen-Nung denne roten som hjelp til å øke sexlysten.   

I dag vet vi at ginseng kan hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon, samt bidra til å opprettholde en optimal utholderhet, energi og vitalitet. Så keiseren hadde mye rett i sin oppfatning av ginseng-roten.

Finn

"Kona merker at energien min er tilbake"


Finn Jorsal (69) er en aktiv mann med mange jern i ilden, men manglet utholdenhet i det ekteskapelige samlivet med kona. En avisannonse om hjelp til utholdenhet, vakte interessen hans. Snart merket både Finn og kona at noe ble forandret.

Plantebasert

Er du vegetar? Dette produkt er fremstilt uten animalske ingredienser og kan inngå i en vegetarisk kost.

Forandret sexliv

Sexlivet forandrer seg med alderen – det kan de fleste menn skrive under på. En 65-årigs fysiske yteevne er sjeldent slik den var som 25-åring. Mange opplever også nye utfordringer på soverommet. Varigheten, hyppigheten og kvaliteten på mannens ereksjon forandrer seg gjennom hele livet. Selv om dette er helt normalt, kan det påvirke selvtilliten og humøret.

Ginseng til samlivet ditt

Ginseng er en god hjelp til deg som sliter med lite energi og nedsatt sexlyst. Den kan fremme og forbedre ereksjonen og har innvirkning på den mentale yteevnen, samt på energi og utholdenhet. Perfekt til menn i moden alder.

Tilsatt aminosyrer

Virizil er tilsatt aminosyrene L-arginin og L-citrulin. L-arginin ble første gang isolert i 1886 - fra ekstrakt av blomsten lupin. L-citrulin ble isolert fra ekstrakten av en vannmelon i 1914, noe som er forklaringen på at aminosyren heter citrulin. På latin heter den søte og saftfulle frukten nemlig citrullus.

Virizil-tabletten svelges hel, sammen med et glass vann

Virizil - kosttilskudd - 90 tabletter / 66 g

Virizil er utviklet spesielt til menn. Produktet inneholder bl.a. ginseng, som kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan i tillegg hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. Tablettene tas daglig for å oppnå den rette effekten. Det kan gå noen uker før effekten merkes.

Anbefalt døgndose (voksne): 3 tabletter daglig.

Tabletten svelges hel, sammen med et glass vann. 
Døgndose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke erstatte en variert kost. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte et balansert kosthold og en sunn livsstil.

NO: Skal ikke brukes av barn under 11 år.

Innhold pr. døgndose

3 tbl.

 
Ginseng ekstrakt 15 mg
 

Næringsstoffer:

3 tbl.

% RI*

L-citrullin 500 mg
L-arginin 500 mg
Sink 5 mg 50

* RI=% av referanseinntak.

Ingredienser: 
Fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid),
L-citrullin, L-arginin, maltodekstrin, sinkglukonat, ginseng ekstrakt (Panax ginseng C.A. Meyer), overflatebehandlingsmiddel (skjellakk).

Oppbevaring: 
Oppbevares tørt, beskyttet mot lys og varme.
Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Fargeforskjeller på tablettene kan forekomme.

Produsert for:
Wellvita, NO-4865 Åmli, www.wellvita.no

Forbrukerkontakt NO: Tlf. 37 08 13 00

Det kan av og til forekomme mindre endringer i sammensetningen av våre produkter. Innholdsstoffer og ordlyd på etikettene blir også tilpasset ny lovgivning, eller hvis vi bytter leverandør for å skaffe mer optimale råvarer til produktet.