”Slik klarer øynene mine en lang dag foran skjermen”


Laila tilbringer mange timer foran PC skjermen. Det er ikke til å unngå når man er økonomisjef. Hver dag er hun fordypet i bittesmå tall, og når det ikke er regnskapene som fyller skjermen, er det leting etter nye mat- og bakeoppskrifter.

Men etterhvert som Laila ble eldre, merket hun at øynene trang flere pauser. Derfor spurte hun optikeren sin hvordan hun kunne hjelpe synet sitt. Optikerens råd var ikke bare overraskende - det utgjorde og en merkbar forskjell.

Blåbær opprettholder og støtter øyets funksjon, og støtter blodforsyningen til øynene. Sink og vitamin A bidrar til å opprettholde et normalt syn. Vitamin C har betydning for normalt fungerende blodkar, som er vitalt for øjnene. Tablettene inneholder også ekstrakt av boghvete og ringblomst.

Laila fikk støtte til å bevare et klart syn

55-årige Laila har hatt problemer med synet siden hun var ung, og da hun ble eldre ble øynene enda mer utfordret. For, som med så mange andre ting i kroppen, forringes ofte synet med alderen. Det merket Laila i stigende grad i hverdagen - ikke bare foran PC skjermen, men også når hun kjørte på landeveien i vintermørket. Veiene var mørke, og hun måtte knipe øynene sammen for å lese veiskiltene. Slik kunne hun ikke ha det.

- Jeg er vant til å se på mange tall hver dag og bruker mesteparten av arbeidstiden min foran PC skjermen. Da jeg opplevda at jeg måtte ta flere og flere pauser fra skjemen, ble jeg ærlig talt nervøs… Øynene er jo arbeidsverktøyet mitt, forteller Laila.

Hun forsøkte å ta mer fri fra skjermen. Helgene brukte hun til å gjøre det hun liker best. Hun gikk lange turer i skog og mark, stelte i hagen og koste seg på kjøkkenet med å teste ut nye matretter og bakeoppskrifter. Men hverdagen var fortsatt preget av høy aktivitet for øynene, og Laila var ikke sikker på om hun gjorde nok.

- Det gjør meg trygg å vite at jeg får støtte til å bevare et klart syn… ...og så er det jo så fantastisk enkelt å få tablettene levert rett hjem i postkassen.

Naturen bød på en løsning

- Jeg fortalte optikeren min om utfordringene. Det var en av de dagene hvor jeg hadde sittet lenge på kontoret, og jeg var ivrig etter å kunne finne noe som ga øynene mine litt ekstra støtte. Optikeren nevnte at blåbær kan hjelpe med å opprettholde et klart syn, sier Laila.

Rådet vakte Lailas nysgjerrighet, og hun begynte å lese mye om dette. Hun fant frem til at blåbær opprettholder og støtter øyets funksjon, og det gikk ikke lang tid før hun kom over blåbærproduktet Vistavital. Et produkt som i tillegg til blåbær også hadde konsentrat av de støttende plantene boghvete og ringblomst på ingredienslisten. Det virket som det helt rette for henne. 

Prøv Vistavital til halv pris

Trenger du også hjelp til å bevare et klart syn?

Vistavital er basert på blåbær, som opprettholder og støtter øyets funksjon. Det har et høyt innhold av antioksidanter og støtter blodforsyningen til øynene. I tillegg inneholder Vistavital sink og vitamin A, som begge bidrar til opprettholde et normalt syn, mens vitamin C har betydning for normalt fungerende blodkar, som er vitalt for øynene.

Det var verd ventetiden

Få dager senere kjøpte Laila et abonnement på produktet, og etter noen måneder med tablettene var hun ikke i tvil: Hun ville fortsette med å ta Vistavital.

-  Det gjør meg trygg, å vite at jeg får støtte til å bevare et klart syn… ...og så er det jo bare så fantastisk enkelt at jeg får tablettene levert rett hjem i postkassen min, sier Laila.

Hun sitter fortsatt mange timer foran PC'n, men hun vet at hun gjør det hun kan for å gjøre jobben lettere for øynene sine.

- Jeg har tatt Vistavital over en lengere periode, og ingrediensene har gitt meg god hjelp. Så hvis du vil ha hjelp til å bevare et klart syn, vil jeg helt klart anbefale Vistavital, sier Laila med et smil.

Synet forandrer seg med alderen.
Støtt øynene dine med hjelp fra naturen - og få et nytt syn på saken!

Interessert?

Gjør som Laila - prøv Vistavital i dag