"Jeg manglet sol og lys"

Isabelle har reist verden rundt og har både studert og jobbet utenlands. Da hun etter mange år bestemte seg for å flytte hjem, kom den gamle følelsen fra tenårene tilbake. Isabelle manglede rett og slett sol og lys - hun likte det ikke følelsen i det hele tatt. Hverdagen var tung og ingenting var morsomt. Det endret seg når hun, etter anbefaling, begynte med Safrosan.

Safran bidrar til positivt humør, følelsesmsssig balanse og avslapping. Riboflavin, niacin, magnesium samt biotin bidrar til nervesystemets normale funksjon.

Livsglad kvinne

Isabelle er en livsglad kvinne med et bredt smil og glimt i øyet. På jobben stortrives hun. 

– Jeg er lærer på ungdomstrinnet og elsker virkelig arbeidet mitt med hyggelige kolleger og de fantastiske ungdommene, forteller Isabelle åpenhjertig. 

Å reise, er Isabelles lidenskap. Hun har reist verden rundt og har både studert og jobbet utenlands i mange år. Sist bodde hun på Hawaii, før hun bestemte seg for å flytte hjem.  

–  Nå er jeg like glad som jeg pleide å være. Jeg er så fornøyd med tablettene, de er milde og naturbaserte så jeg vil klart fortsette med dem, til jeg er sikker på at våren er kommet for å bli, avslutter Isabelle med sitt vakre smil.

Hverdagen var tung 

–  Da jeg flyttet hjem var det vår og helt vidunderlig, så det var virkelig en riktig avgjørelse.

Men da høsten og mørket kom, følte hun seg trett og utilpass, akkurat slik som hun husket det fra tenårene. – Jeg manglet sol og lys og likte det ikke i det hele tatt.

På Hawaii og i Costa Rica var det jo sol og varme hele tiden og jeg følte meg bra. Hverdagen her hjemme var tung og ingenting var gøy, jeg hadde ikke lyst til å gjøre noen ting.

Vendepunktet

Alle mennesker trenger sol og dagslys, men noen av oss kan være mer avhengige av det enn andre. Da er det bra å vite at det finnes urter i naturen som kan hjelpe på humøret.

–  En venn hadde hørt at safran hjelper mot vintertretthet, og da jeg leste at safran kan bidra til å støtte et positivt humør, ville jeg prøve Safrosan. 

Allerede etter kort tid begynte Isabelle å merke at energien og humøret kom tilbake.

–  Nå er jeg like glad som jeg pleide å være. Jeg er så fornøyd med tablettene, de er milde og naturbaserte så jeg vil klart fortsette med dem, til jeg er sikker på at våren er kommet for å bli, avslutter Isabelle med sitt vakre smil.

Naturens støtte til et positivt humør og den mentale balansen.

Interessert?

Gjør som Isabelle og prøv Safrosan i dag