Tunge og trette ben?

[col=#F06607/ SLIK FÅR DU HJELP TIL VENENE DINE ] Problemer med bena kan ofte spores tilbake til venefunksjonen.

Vener er blodårer som fører blodet fra kroppens organer tilbake mot hjertet. Blodårene og venenes funksjon, har betydning for at vi kan ha en aktiv livsstil, samtidig har de innflytelse på hudens utseende. Dessverre er det normalt at venefunksjonen svekkes med alderen, noe som kan føre til at vann trenger ut i vevet. Mange sier at bena kan oppleves som energiforlatte, - det er en tunghet og tretthet i bena. Hudens generelle utseende blir ofte dårligere, f.eks. i form av at det oppstår cellulitter/appelsinhud.

Er det noe du gjenkjenner?

Kvinner har oftere problemer med venene enn menn, men alle kan møte på den utfordringen. Har foreldrene dine f. eks hatt veneproblemer, er det større risiko for at du også kan få det. I tillegg økes sjansen for å få veneproblemer ved overvekt, graviditet, inaktivitet, røyking og faktisk rett og slett ved at vi blir eldre.

Er du på utkikk etter noe som kan hjelpe deg til penere hud og mindre tretthet i bena, så bør du starte med blodomløpet ditt. Løsningen på utfordringene kan nemlig være og få hjelp til å opprettholde en normal venefunksjonen.

4 gode grunner til å hjelpe venene

Støtte til vener, ben og penere hud

Hvis du har stått eller sittet i lengere tid, har du sikkert opplevd at det er da veneproblemene er verst. Det skyldes at veneklaffene ikke har fått lov til å fungere optimalt. De jobber nemlig når vi beveger bena. En hverdag med jevnlige bevegelser er derfor en veldig god begynnelse.

Hjelp venene innenfra
I tillegg kan du faktisk også gi venene dine en effektiv hjelp innenfra. Et produkt som Venolet fra Wellvita, er et plantebasert ekstrakt som er godt for venene dine. Virkestoffene i tablettene kan hjelpe deg til en penere hud, mindre cellulitter/appelsinhud og redusere følelsen av tunge og trette ben.

Venolet er basert på rød vinranke blad/kjerner, furubark og vitamin C. Rød vinranke blad/kjerner bidrar til en god blodgjennomstrømning i bena og reduserer tunge og trette ben. Ekstraktet kan dessuten forbedre hudens generelle utseende og bidra til å redusere cellulitt/appelsinhud. Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende blodårer.

Marianne Christiansen

- En kjempehjelp til venene mine

For Marianne handler livet om å være i bevegelse - i ordets rette forstand. Bena hennes er alltid i aktivitet; på treningssenteret, på løpeturene og ikke minst når hun leker med barnebarna sine.

I lang tid har hun imidlertid slitt med en følelse av tunghet og tretthet i bena. Det har nesten tatt løpegleden fra henne. Først da hun prøvde plantebaserte ingredienser, ble det gøy å bevege seg igjen. I dag er bena hennes i TOPPform

Venefunksjon

Når musklene dine slapper av, fylles venene med blod. Blodet blir pumpet mot hjertet, og veneklaffene fungerer som dører, som åpner seg for det trykket som blir skapt av hjertet. Bena er det vanskeligste stedet, spesielt når vi står oppreist. Da må det mest trykk til, fordi blodet skal loddrett opp, hele veien fra føttene og opp til brystet.

Når du er aktiv og bruker musklene, så hjelper musklene dine til. Musklene trykker på venene, og blodet blir dyttet oppover mot hjertet. Veneklaffene er som ventiler, som forhindrer at blodet renner tilbake og samle seg i de overfladiske venene i huden. 

Venefunksjonen og veneklaffene kan fungere dårligere med alderen. Til tider kan det sive væske ut av blodåren.

Planter til venene

Sunne ben har sunne vener. Ekstrakt fra rød vinrankeblad/kjerner bidrar til en normal funksjon av venesystemet, blodårer og kretsløpet. Det hjelper med å opprettholde en god blodgjennomstrømning og kan redusere følelsen av tunge og trette ben.

Kollagen og blodårer 

Når blodårene ikke fungerer, oppleves bena trette. Blodårene kan også påvirke hudens utseende, når de "springer" og forviller seg opp til overflaten. Venolet er tilsatt vitamin C, som bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende blodårer.

Konsentrerte planter 

Rød vinrankeblad/kjerner og furubark er hentet direkte fra naturen. De gunstige stoffene i ingrediensene ekstraheres gjennom en kontrollert teknologisk prosess. Her fjerner man alt det unødvendige, som ikke tas opp i kroppen, inntil det kun er det beste av det beste som er igjen.

Venolet

Hjelp til trette ben og hudens utseende

Venolet er basert på rød vinrankeblad/kjerner, som bidrar til god blodgjennomstrømning i bena og reduserer tunge og trette ben. Kan også forbedre hudens generelle utseende. Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende blodkar.

Enkeltkjøp
kr 529,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar kr 110,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 209,-
Første levering - spar 50% kr 209,-
Totalt inkl. frakt kr 248,-

Etter 1. levering vil du motta 2 mnd. forbruk hver 2. mnd. for kun kr 458,- inkl. frakt (kr 229,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00