Hjelp mot tynt og slitt hår

Finner du flere og flere hår i hårbørsten din?
Les hvordan du kan styrke hårveksten din - og få mer fylde i håret ditt.

Finder du flere og flere hår i din hårbørste?
Læs hvordan du kan styrke din hårvækst, og få mere fylde i håret

[col=#f06607/MISFORNØYD MED HÅRET DITT?] Flere og flere kvinner har funnet en ny måte å takler utfordringer med tynt hår - hjelpen får de innenfra.

Håret forandrer seg hele livet. Gamle hårstrå faller av i takt med at nye vokser ut. Men noen ganger tipper balansen i denne prosessen, og vi mister flere hår enn det vokser ut. Resultatet er tynt hår. Før var styling den eneste løsningen, men nå er det nye alternativer som vinner terreng, løsninger som kan fremme hårveksten din innenfra.

En tredjedel av alle kvinner vil oppleve hårtap

Hårtap ser vi mest markant hos menn. Kanskje er det derfor problemet er mer oversett hos kvinner - men faktisk opplever over en tredjedel av alle kvinner hårtap i løpet av livet. Noen ganger skyldes det noe helt konkret, som f.eks. graviditet, stress eller overgangsalder – andre ganger er årsaken mer uklar. Heldigvis er det ikke "game over". Det viser seg nemlig at vi kan fremme hårveksten vår på en enkel og naturlig måte.

Nytt innen hårpleie

Firmaet Wellvita har introdusert hårproduktet Hair Grow, som skiller seg fra mange andre produkter ved at det pleier håret ditt innenfra. Ingrediensene gir næring rett ned i hårsekkene, via blodet. De konsentrerte tablettene inneholder åkersnelle, som kan styrke og fremme hårveksten, samt 8 forskjellige næringsstoffer. Det kreves tålmodighet, men resultatene varer lenge og er verd å vente på.

[col=#20BB8B/Fremmer og styrker]

hårveksten innenfra

Med det brede spekteret av innholdsstoffer i Hair Grow, gir du håret ditt de beste betingelser for vekst, styrke og fylde.

Hair Grow inneholder åkersnelle, som kan fremme og styrke hårveksten, samt biotin og sink som kan bidra til å opprettholde et normalt hår og en normal hud. Tablettene er også tilsatt konsentrat av hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Sabina Hanninen

"Håret har fått mer fylde, og hårtapet er ikke så stort lenger

For Sabina var tiden etter fødselen tøff. Hun mistet mer og mer hår, og måtte til slutt gå med tørkle på hodet for å skjule de hårløse flekkene. En dag så hun en Facebook-annonse for hårproduktet Hair Grow, fra Wellvita. Sabina syntes ingrediensene virket lovende, og bestemte seg for å prøve det.

Hair Grow

Styrk hårveksten din innenfra

Hair Grow inneholder åkersnelle, som kan fremme og styrke hårveksten, samt biotin og sink, som kan bidra med opprettholde et normalt hår og en normal hud. Tablettene er også tilsatt konsentrat av hirse, samt pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Enkeltkjøp
kr 629,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar kr 130,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 249,-
Første levering - spar 50% kr 249,-
Totalt inkl. frakt kr 288,-

Etter 1. levering vil du motta 2 mnd. forbruk hver 2. mnd. for kun kr 538,- inkl. frakt (kr 269,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

Liselotte Ersgaard

"Slik fikk hår og bryn mer fylde"

At Liselotte Ersgaard begynte å ta Hair Grow, var litt av en tilfeldighet. Men det skulle vise seg å være en riktig god ide, da Liselottes hår hadde vært flatt og manglet fylde i mange år. Etter en stund med tablettene, kommenterte både venner, bekjente og Liselottes frisør, at noe var forandre med håret hennes.

PRØV HAIR GROW TIL HALV PRIS

Med Wellvitas oppgraderte produkt Hair Grow, får du en ny og forbedret hjelp til å styrke håret, helt fra dannelse i hårsekken. Hair Grow-tablettene tilfører næringsstoffer til hårsekkene innenfra, og hjelper deg til å få det håret du streber etter.