Vann i kroppen

”Mindre vann og lettere ben!”


Kirsten går hver dag lange turer med hunden sin, og nyter naturen rundt hjemmet sitt. Men i mange år var hun plaget med mye vann i bena. Hun ble fort trett i hele kroppen, spesielt bena. Hun måtte brukt støttestrømper, slik at hun bedre kunne klare dagens gjøremål. Å få på strømpene var strevsomt og tok lang tid, så da Kirsten kom over et plantepreparat mot mye vann i kroppen, slo hun til med en gang. I dag føler hun seg lettere til bens.

Kjerringrokk fremmer nyrenes evne til å skille ut vann og avfallsstoffer. Hibiscus bidrar til urinveienes normale funksjon og kan bidra til å redusere følelsen av tunge ben. Kalium bidrar til å opprettholde et normalt blodtrykk.

Trette ben og livlig hundehvalp

- Jeg har slitt med bena mine i mange år. Det har vært perioder hvor jeg måtte gå med støttestrømper hver dag, fordi jeg hadde for mye vann i bena, forklarer Kirsten.

De tunge bena påvirket hverdagens aktiviteter, som gåturer og dyrking av grønnsaker i hagen. Men det var først da Kirsten og mannen hennes fikk en hundevalp i familien, at det for alvor ble et problem.  

- Alle som har hatt en valp, vet hvor mye arbeid det krever. Ikke minst fysisk. For de skal jo luftes og stimuleres hele tiden. Det er både for valpens trivsel, utvikling og læring, forteller Kirsten. 

Alle gåturene med hunden kunne hun merke i bena. De ble tunge og trette, med en følelse av at det var vann i dem. Det var spesielt ille på kvelden, når Kirsten slappet av på sofaen.  

Kirsten:

Jeg har før hatt stor glede av plantebaserte produkter tidligere, så det falt meg helt naturlig å prøve dette nå også

En plantebasert løsning

- Helt tilfeldig kom jeg over en Wellvita-annonse for kosttilskuddet Hydrolet, som kan hjelpe mot vann i kroppen og tunge ben. Jeg har tidligere vært veldig fornøyd med de plantebaserte produktene derfra, så det falt meg egentlig helt naturlig å prøve dette også, sier Kirsten. Hun bestilte en pakke med en gang.

Virkningen av de konsentrerte tablettene, kom litt etter litt. For hver uke ble gåturene litt lengere, og ubehaget i bena … ja, det merket hun faktisk mindre og mindre til. For første gang på lang tid, føltes de nemlig lette.

- Hydrolet har virkelig hjulpet meg. Jeg kan selvfølgelig ikke love at det hjelper for alle andre, men jeg anbefaler helt klart å gi det et forsøk, avslutter Kirsten med et fornøyd smil.

[col=#20BB8B/Lettere... Sterkere...] Prøv et kompleks av planter som støtter utskillelsen av [col=#20BB8B/Vann] og avfallsstoffer.

Interessert

Gjør som Kirsten og prøv Hydrolet i dag