Tunge ben og trette ben

”Slik fikk jeg hjelp mot vann i bena”

Bibbi er på bena flere timer om dagen. Som eier av et gartneri, begynner hun på jobb tidlig om morgenen og slutter sent på kvelden. Hun vanner planter, luker bed, betjener kunder... hun sitter sjelden stille – hun har alltid noe å finne på. Hun elsker et aktivt liv. Men i perioder var hun plaget med en tretthet i bena. Hun måtte bruke støttestrømper for å klare dagens strabaser. Hjelpen fant den energiske gartneren pussig nok i planteriket.

Kjerringrokk fremmer nyrenes evne til å skille ut vann og avfallsstoffer. Hibiscus bidrar til urinveienes normale funksjon og kan bidra til å redusere følelsen av tunge ben. Kalium bidrar til å opprettholde et normalt blodtrykk.

12-14 timer på bena hver dag

- Jeg ble nødt til å gå med støttestrømper, ellers var bena mine helt ubrukelige. Men du verden... så varmt det var, spesielt om sommeren, og strømpene var skikkelig vriene å ta på, forklarer Bibbi. Til tross for ubehaget, trakk hun stømpene på hver morgen, før hun gikk inn i gartneriet.

Bibbi har vært plaget med mye vann i kroppen i flere år. Følelsen av tunghet kom ofte sigende i løpet av dagen, og etter mange timer på bena var føttene så trette og sprengte at hun bare lengtet etter å sitte ned og slenge bena opp.

- Jeg begynte å ta flere og flere pauser på jobben ... og det var vanskelig å komme i gang igjen. Det var enormt frustrerende, forteller Bibbi.

Andre ville kanskje bare ha kapitulert og satt seg ned og lagt bena opp i sofaen, men ikke Bibbi. Hun fortsatte med jobbingen og prøvde iherdig å ignorere de trette bena.

- Gartneriet er min store lidenskap. Jeg lever og ånder for planter og kontakten med hageinteresserte kunder, så jeg hadde ingen intensjon om å slutte å jobbe. Men det var absolutt ikke enkelt … Tretthetsfølelsen i bena var betydelig. På slutten av dagen føltes det som om jeg hadde to tunge betongklosser til ben.

Bibbi:

Resultatet er mye bedre enn jeg kunne ha forestillt meg. Bena mine føles nå lette og raske… Det er helt fantastisk!

Kastet støttestrømpene

En kveld kom Bibbi over et oppslag om Hydrolet på Facebook. "Vann i kroppen", var overskriften. Da hun scrollet seg ned, så hun et bilde av en trett fot som like gjerne kunne vært hennes egen.

- Min første innskytelse var at dette måtte jeg bare prøve … Der var rett og slett ikke noe å tenke over! Enten funker det, eller så funker det ikke. I det minste ville jeg ha gjort et forsøk, og jeg hadde ingenting å tape på det. Tablettene var basert på planteingredienser, og det var noe som passet meg perfekt, forteller Bibbi.

Etter noen uker med tablettene føltes bena allerede lettere. Føttene ble ikke trette på langt nær så ofte, og et par måneder senere pakket hun vekk støttestrømpene.

- Resultatet er mye bedre enn jeg kunne ha forestillt meg. Bena føltes rett og slett lette og fine … Nå kan jeg til og med gå lange turer med hunden til sønnen min, uten at føttene mine begynner å krangle. Det er helt fantastisk! Jeg har allerede anbefalt produktet til mange jeg kjenner, avslutter Bibbi smilende.

[col=#20BB8B/Lettere... Sterkere...] Prøv et kompleks av planter som støtter utskillelsen av [col=#20BB8B/vann] og avfallsstoffer.

INTERESSERT?

Gjør som Bibbi og prøv Hydrolet i dag