Vann i kroppen og tunge føtter

"Nå får jeg på meg skoene igjen!"

Anna-Maria liker å være på farta. Hennes interesse for arkitektur har ført henne til alle verdens avkroker. Men i perioder slet hun med mye vann i kroppen. Føttene føltes tunge og det var vanskelig å få presset de ned i sko og sandaler. Som yrkesaktiv arkitekt valgte Anna-Maria å leve med utfordringen, men da hun la arbeidslivet på hyllen, bestemte hun seg for å gjøre noe med det. Løsningen fant hun i naturen. 

Kjerringrokk støtter nyrenes evne til å skille ut vann og avfallsstoffer. Hibiscus bidrar til urinveienes normale funksjon og kan bidra til å redusere følelsen av tunge ben. Kalium bidrar til å opprettholde et normalt blodtrykk.

Vann i kroppen og tunge ben

- Jeg har alltid hatt en tendens til å ha for mye vann i kroppen. Faktisk vil jeg tro at det begynte allerede tidlig i tenårene. Det har ikke blitt noe bedre med alderen. Jeg merket det spesielt hvis jeg hadde stått eller sittet lenge, forklarer Anna-Maria.  

Om morgenen var bena og føttene lette og fine, men når det nærmet seg kvelden, var følelsen en helt annen. Man kunne tydelig se det på dem også. Anna-Maria måtte i tillegg tilpasse klesvalget sitt etter hvordan føttene var.

- Selv om jeg ikke lenger er yrkesaktiv, er jeg fortsatt aktiv. Jeg reiser mye, går på foredrag, trener og er frivillig i det marine hjemmevernet. Jeg finner det veldig givende. Men i perioder har det vært forbundet med et visst ubehag pga. mye vann i kroppen. Bena ga de største utfordringene. Alle klærne mine måtte være lange... lange bukser, lange kjoler, for å skjule bena. Jeg hadde også problemer med å få på meg sko, forteller Anna-Maria.  

Hun prøvde mange forskjellige midler for å fremme utskillelsen av mye vann i kroppen, uten stor suksess – inntil en nyhet tikket inn i innboksen hennes. Helsekostfirmaet Wellvita hadde lansert et plantepreparat mot nettopp de utfordringene Anna-Maria slet med.

- Bena mine kan fortsatt plage meg i ny og ne, men det skjer ikke så ofte lenger. Selv på en lang og stillesittende fly- eller biltur, har bena mine det bedre.

Et plantepreparat gjorde utslaget

- Jeg har gode erfaringer med kosttilskudd fra Wellvita, så det var helt naturlig for meg å prøve det nye produktet Hydrolet - og i dag er jeg veldig glad for den beslutningen, sier Anna-Maria.  

Etter noen uker på tablettene, begynte de så smått å ha effekt. Anna-Maria merket det spesielt i føttene. De virket lettere, og det var enklere å få på seg skoene.  

- Bena mine kan fortsatt plage meg i ny og ne, det skjer bare ikke så ofte lenger. Selv på en lang og stillesittende fly- eller biltur, har føttene mine det mye bedre. Så jeg kan virkelig anbefale Hydrolet til andre med samme problemer. Produktet har gjort en stor forskjell i hverdagen min, avslutter en smilende Anna-Maria.  

[col=#20bb8b/Lettere... Sterkere... ] Prøv et kompleks av planter som støtter utskillelsen av vann og avfallsstoffer

Interessert?

Gjør som Anna-Maria og prøv Hydrolet i dag