”Jeg merket en tydelig forbedring på leddene” 

Lene opplevde å få problemer med hoftene som begrenset henne - både på jobb og privat. En venninne foreslo Cartiflex Collagen fra Wellvita og det utgjorde en kjempe forskjell for Lene. Nå kan hun igjen gjøre alle de tingene hun liker aller best. Noe hennes kolleger også har bemerket.

Boswellia kan bidra til produksjon av kollagen og til god leddkomfort. Inneholder også kollagen, samt næringsstoffer som på hver sin måte hjelper kroppens knokler, brusk, bindevev og muskler.

Problemer med hoftene 

Hunden Buller tripper ivrig ved siden av 60-årige Lene Olesen. De to elsker å gå lange turer sammen. Blant Lenes andre yndlingsaktiviteter, er lange kjøreturer ut i det blå på motorsykkelen og lek med barnebarna.

De siste årene har Lene dessverre måttet begrense nettopp de aktivitetene på grunn av problemer med hoftene. Hofteproblemene har også gitt mange utfordringer på jobben, hvor Lene går mellom 6-10 km hver dag. 

- I dag er det 6 måneder siden jeg begynte å ta Cartiflex Collagen, og jeg må virkelig si at ingrediensene i produktet har gjort at jeg merker en tydelig forbedring.

Kollegene kommenterer forskjellen 

Lene har også blitt bedre til å passe på seg selv.  Hun har bl.a. byttet til en annen avdeling på arbeidsplassen, hvor hun ikke må gå så mye. I tillegg har hun blitt flinkere til å gjøre øvelser.

- For et halvt år siden fikk jeg flere øvelser av fysioterapeuten min, men det var flere av dem jeg ikke klarte å utføre. Det kan jeg nå - helt uten problemer. Nå kan jeg gjøre alle de tingene jeg gjerne vil, forteller Lene med et stort smil.

Det at hun har fått hjelp til hofteproblemene sine har ikke gått ubemerket hen hos Lenes omgivelser. - Kollegene mine har både kommentert og spurt hva pokker jeg har gjort. Så jeg har sendt mange bilder av produktet. Jeg kan absolutt anbefale det til andre som har de samme utfordringene som jeg hadde, avslutter Lene.

Dobbel virkning på leddene dine: Øk kollagen-produksjonen og motvirk ubehag i leddene.

Interessert?

Gjør som Lene og prøv Cartiflex Collagen i dag