Naturligevirkestoffer gjorde en kjempe forskjell  

"Bena mine føles mindre tunge og væskefylte!"


For tre år siden ble Ilene konfrontert med en utfordring, som mange kanskje kan kjenne igjen: Tunge og trette ben. Følelsen kom gradvis i løpet av dagen. Vannet samlede seg ofte i kroppen og stjal energien hennes. En artikkel ga imidlertid Ilene en idé til hvordan hun kunne få hjelp - og det viste seg å være den riktige løsningen for henne. Nå håper hun at andre kan få tips til hjelp fra hennes erfaringer.

Kjerringrokk støtter nyrenes evne til å skille ut vann og avfallsstoffer. Hibiscus bidrar til urinveienes normale funksjon og kan bidra til å redusere følelsen av tunge ben. Kalium bidrar til å opprettholde et normalt blodtrykk.

Tunge ben og vann i bena

Som 23-åring forlot Ilene hjemlandet USA, for å oppleve Europa. Etter 3 måneder endte hun ved en tilfeldighet i Sverige, hvor hun ble tilbudt en jobb som gjorde at hun ble værende. I mange år jobbet hun med jevne mellomrom med kreativ kommunikasjon på retreatsentre i store dele av verden, blant annet i Thailand, Hellas, Tyskland og Spania. Men det var i Sverige hun hadde sin base, med familie og arbeide.

I 1994 startet Ilene sin egen virksomhet, med fokus på utdannelse i kreativ kommunikasjon. Hun er nå en pensjonert lærer og konsulent, men har ikke helt klart å gi slipp på sin kjærlighet til læreryrket. Så hun holder fortsatt kurs og underviser, når muligheten byr seg.

- Jeg har alltid vært eventyrlysten og søkt nye opplevelser … Å være aktiv er en viktig del av livet mitt. Da bena begynte å krangle, ble det en stor omveltning. Samtidig rammet nedstengningen under corona-pandemien arbeidet mitt som lærer. Det var virkelig en vanskelig tid, forklarer den energiske kvinnen.

Hver dag gikk hun med støttestrømper for å redusere tungheten i kroppen, men effekten var kun midlertidig. Hun følte seg rådvill og utfordringene fortsatte.

I dag nyter Ilene livet uten tunge og trette ben. Energien og humøret er i topp!

Inspirert av naturen

- Det var ikke en spesielt morsom tid. Plutselig forstod jeg hvor viktig det er for meg å kunne være aktiv og bruke kroppen. Så jeg var nødt til å finne en løsning. Det var ikke annet å gjøre, forteller Ilene.

Hun begynte å lete etter noe som kunne hjelpe henne. Hun kom over en avisartikkel om et nytt plantebasert kosttilskudd ved navn Hydrolet. "Vann i kroppen" - var overskriften, og det fanget interessen hennes umiddelbart.

- Jeg er en stor tilhenger av naturlige produkter og ringte straks til produsenten for å høre mer. Etter å ha fått god og personlig veiledning om bl.a. ingrediensene hibiscus, storborre, kjerringrokk, bestilte jeg en pakke, forteller Ilene begeistret.

Mindre vann i kroppen

- Under samtalen fikk jeg vite at det kan ta litt tid før man merker den fulle effekten av naturlige ingredienser. Så jeg var innstilt på at det ville gå flere måneder. Men faktisk kom effekten overraskende raskt. Allerede etter den første pakken merket jeg en forandring.

Ilene følte seg lettere i kroppen. Vannet forsvant gradvist fra kroppen og litt etter litt fra knær og ben. I dag føler hun seg mer energisk og lettere til bens.

- Ingrediensene i Hydrolet har gjort en kjempe forskjell for meg. Det har motivert meg til å fortelle andre om opplevelsene mine, for jeg håper at andre kan få like god hjelp som jeg har fått. Jeg er i hvert fall så glad for at jeg ga produktet en sjanse, avslutter en fornøyd Ilene.

[col=#20bb8b/Lettere... Sterkere... ] Prøv et kompleks av planter som støtter utskillelsen av vann og avfallsstoffer

Interessert?

Gjør som Ilene og prøv Hydrolet i dag