Sliter du med mye vann i kroppen?

[col=#F06607/MYE VANN I KROPPENE?] Mangel på energi og følelsen av tretthet i kroppen? Kanskje trenger du å få litt hjelp til å fremme utskillelsen av vann i kroppen.

Du har kanskje hørt at bønder må drenere jordene sine for å bli kvitt overskytende vann. Litt hjelp må du også gi deg selv, hvis du har for mye vann i kroppen. Fortvil ikke - i mange tilfelle er det faktisk enkel hjelp å få. Et kompleks av planteekstrakter kan være nettopp det kroppen din trenger. Et nytt naturbasert produkt har på kort tid blitt en populær løsning for mange nordmenn.

3 steder du vanligvis merker vann i kroppen

Vann i vevet

Når vi snakker om vann i forbindelse med kroppen, tenker nok de fleste på det vannet vi drikker, på urinen som ender i toalettet og på svetten som kroppen utsondrer. Men faktisk er det alt det som skjer med vannet mellom dette, som har størst betydning for velværet vårt. Mengden vann i kroppen kan nemlig variere, og det er forskjell på hvor mye vann du har i vevet og i kroppen.

At vannet trenger ut i vevet fra blodårene dine, er faktisk helt normal og helt nødvendig. Vev og celler trenger vann, oksygen og næring. Men noen ganger blir vannet sittende fast i vevet. Det er også et helt normalt hendelse, f.eks. når du står eller sitter over lengre tid. Da kan du oppleve en følelse av tunghet – ofte merker man det spesielt i ben/føtter/fingre. Du opplever kanskje også tretthet og mangel på energi.

Kjenner du følelsen? Løsningen er å fremme kroppens evne til å skille ut vann og avfallsstoffer.

Hjelp mot mye vann i kroppen

Det nyutviklede produkt Hydrolet har på kort tid blitt en stort hit i Norge. Tablettene gir en effektiv hjelp til å fremme kroppens evne til skille ut vann, og derigjennom også avfallsstoffer. Hydrolet er basert på et kraftfullt konsentrat av 5 planter med bioaktive stoffer. På forskjellige måter påvirker de kroppens evne til å fremme utskillelse av vann.

Fem konsentrerte planter

HYDROLET er basert på plantene: Kjerringrokk, som støtter nyrenes evne til å utskille vann og avfallsstoffer. Hibiscus, som bidrar til kretsløpet i de små blodkarene. Blomsten kan bidra til å redusere følelsen av tunge ben og til å fremme mental og fysisk kapasitet. Løvetann, som bidrar til å opprettholde normal vannlating. Storborre, fremmer utskillelsen av vann via nyrene. Maissilke, som bidrar til å støtte utskillelsen fra urinveiene.

[col=#20BB8B/Lettere... Sterkere...] Prøv et kompleks av planter, som [col=#20BB8B/fremmer] utskillelsen av vann og avfallsstoffer.

Hydrolet

Utskillelse av vann?

Kjerringrokk støtter nyrenes evne til å skille ut væske og avfallsstoffer. Hibiscus bidrar til urinveienes normale funksjon og kan hjelpe til å redusere følelsen av tunge ben. Kalium bidrar til å opprettholde et normalt blodtrykk.

Enkeltkjøp
kr 429,-
Abonnement 90 tabletter/hver måned Spar kr 90,- pr. levering
kr 169,-
Første levering - spar 50% kr 169,-
Totalt inkl. frakt kr 208,-

Etter 1. levering vil du motta 1 mnd. forbruk hver 1. mnd. for kun kr 378,- inkl. frakt (kr 378,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00