”Jeg har det … fantastisk!”


Høy temperatur er ikke noe som skremmer Annika. Hun har bodd i Dubai og reiser mye i jobbsammenheng. Likevel kom overgangsalderens hetetokter som litt av et sjokk. Hun følte en intens varme bygge seg opp innenfra og ble til svetteperler på huden, selv i bitende kulde. Heldigvis hadde venninnen henne et råd som reduserte hete- og svettetoktene.

Rødkløver bidrar til å redusere hete- og svetteetokter, salvie som bidrar til å moderere svetting samt styrker håret ved hormonell ubalanse. Vitamin B6 bidrar til å redusere tretthet samt til å regulere hormonaktiviteten.

Ubehag i hverdagen

I jobben sin møter 54-årige Annika mennesker fra hele verden. Hun nyter å være engasjert, men da hun begynte å få hetetokter, ga det utfordringer på jobben. De uberegnelige hetetoktene kunne kom mange ganger i løpet av dage og natten, uten forvarsel. Temperaturen bare føyk i været - innenfra.

- Jeg våknet om natten, badet i svette, og måtte ofte stå opp for å skifte både laken og nattkjole, før jeg kunne sove videre. Alle forstyrrelsene påvirket naturligvis søvnen min. Jeg var bare fullstendig utslitt, forteller Annika.

Selv om hun kunne spøke med hete- og svettetoktene sine til de mannlige kollegaene, som gjenkjente tegnene fra konene sine, var det ikke det spor morsomt å leve med dem til daglig. Derfor brukte Annika mye energi på å finne en løsning. Hun prøvde forskjellige tradisjonelle midler mot overgangsalderen, men kroppen hennes tok ikke godt imot det.

- Over en lang periode, testet jeg mange produkter. Noen hjalp en liten periode, men problemene kom alltid tilbake igjen, forteller Annika.

- En av mine venninner fortalte meg at både hun og søsteren hadde prøvd Menoflora. Hun sa at det virkelig hadde hjulpet dem begge.

Fikk hjelp av venninnen sin

I tiden som fulgte, forstyrret fortsatt hete- og svettetoktene Annikas nattesøvn og skapte ubehag på arbeidet. Hun ante ikke hva hun skulle gjøre, og følte at hun hadde forsøkt alt. Det skulle imidlertid vise seg at det var hjelp å hente i venninnegjengen hennes.

- Når jeg går ut med venninnene mine, snakker vi mye sier Annika smilende. -Flere av oss er på samme alder, så det handler ofte om de irriterende hete- og svettetoktene... Og takk og lov for det! En av venninnene mine fortalte nemlig at både hun og søsteren hadde prøvd Menoflora. Hun sa videre at det virkelig hadde hjulpet dem begge, forteller Annika, som etter et ivrig internettsøk fant ut at Menoflora inneholder rødkløver: En plante som bidrar til å redusere hete- og svettetokter i overgangsalderen.

Etter det, trang ikke Annika ytterligere overtalelse. Hun bestilte en pakke med det samme.

Tilbake til mitt gamle jeg

Annika tok Menoflora hver dag, og etter som ukene skred frem, merket hun at hetetoktene ble mindre voldsomme. Hun følte seg lettere innvending - glad!

- Jeg har det bare så godt - nå som jeg har fått kontroll på hete- og svettetoktene. Kan fortsatt ikke fatte, at det var så enkelt… Én tablett daglig! Jeg hadde regnet med at løsningen ville være både dyrere og mer krevende. Det er jo "bare" planter, sier Annika smilende.

I dag bor Annika i sitt nylig kjøpte drømmehus, sammen med hunden Sadie og katten Bjams. Eiendommen har en prektig hage, med utsikt over en liten innsjø. Det tar tid å holde alle bedene i hagen fine, men hun elsker å se frø forvandle seg til spirende blomster. For som hun selv sier, "det okay å svette, når man jobber i hagen.

- Jeg er virkelig glad for at jeg ble tipsdet om Menoflora. Plantere virker godt for meg, avslutter Annika og smiler om kapp med solen.

Din kropp - din overgangsalder.

Konsentrat av planter til å håndtere kroppens naturlige forandringer.

Interessert?

Gjør som Annika - prøv Menoflora i dag