Blodomløp og fysisk yteevne

Blodomløpet forandrer seg med alderen – det påvirker den fysiske yteevnen våre

Det skjer mange forandringer i kroppen, når vi menn blir eldre. Håret gråner, energinivået faller og vi blir fortere slitne. Det kan merkes på treningssenteret så vel som på soverommet. Årsaken er ofte å finne i blodomløpet vårt. 

Hvorfor forandrer blodomløpet seg?

Etter hvert som årene går, reduseres mengden av vann i kroppen, og det blir mindre væske i blodstrømmen. Det skaper forandringer i blodomløpet, noe som kan øke følelsen av tretthet og utmattelse – både fysisk og mentalt. For når blodsirkulasjonen forandres, får det innvirkning på flere ting i kroppen. Det blir mindre energi på soverommet og kroppen klarer ikke bestandig det hodet gjerne vil. Det merker nok vi menn spesielt på soverommet. 

Ginseng – blodomløp og fysisk yteevne

Alderen våre bærer en stor del av ansvaret for blodomløpets gradvise forandring. Det kan vi dessverre ikke endre på, men det betyr ikke at alt er tapt. Det viser seg nemlig at man kan støtte blodomløpet sitt med ginseng. Den urgamle roten kan bidra til mer energi og optimal utholdenhet – i tillegg kan ginseng fremme og forbedre ereksjonen. Perfekt til menn i moden alder!

Virizil er et produkt til menn - som inneholder konsentrerte planteingredienser til sexliv og ereksjon. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan i tillegg bidra til å fremme og forbedre ereksjon, opprettholde gode seksuelle relasjoner og bidra til normal blodsirkulasjon. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Virizil

Ereksjon, yteevne og samliv

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Roten kan i tillegg hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. 

Enkeltkjøp
kr 499,-
Abonnement 90 tabletter/hver måned Spar kr 100,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 199,-
Første levering - spar 50% kr 199,-
Totalt inkl. frakt kr 238,-

Etter 1. levering vil du motta 1 mnd. forbruk hver 1. mnd. for kun kr 438,- inkl. frakt (kr 438,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvita fornøydgaranti

Hos Wellvita gjør vi vårt beste hver dag for at du som kunde er fornøyd. På dette produktet tilbyr vi deg fornøydgaranti.

Er du ikke fornøyd med produktet etter 3 måneders bruk, gir vi deg en rabatt på kr 100,-, som du fritt kan bruke på et annet av våre kosttilskudd.

Ønsker du å benytte garantien eller høre mer om den, kontakt kundeservice på tlf 37 08 13 00.

Åpningstider: mandag - fredag 8.00 - 16.00

4 fordeler ved å ta Virizil

TEMA: Menn og sexliv

Fredrik fikk orden på sexlivet

Et godt samliv har alltid vært viktig for 64-årige Fredrik. Derfor rammet det ham hardt, da han begynte å få problemer med utholdenheten på soverommet. Lysten var borte og han kjente ikke lenger igjen seg selv.

Fredrik satte seg fore å finne en løsning – og den ble mer naturlig enn han kunne håpe på. 

Les Fredriks historie

Ingrediensene i Virizil

Ingrediensene i Virizil er satt sammen på bakgrunn av mange års erfaring. Det er en langsiktig hjelp til deg som vil ha ditt seksuelle samliv på rett kurs.

Ginseng

Ginseng er et gammelt og kjent middel. Bruken av ginseng går tilbake til 3500 år før vår tidsregning. I dag fastslår studier at ginseng kan hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon, samt bidra til å opprettholde en optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Så det er mange gode grunner til å gi det en sjanse.  

Sink og testosteron

Når menn kommer opp i årene, skjer det ofte forandringer på soverommet. Sexlysten daler og de har mindre energi. En del av årsaken er testosteronnivået, som naturlig faller med alderen. Mineralet sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet og til en normal fruktbarhet og reproduksjon.

Isolerte aminosyrer

Historien bak aminosyrene går langt tilbake i tid. De går under navnet L-arginin og L-citrullin. Allerede i 1886 ble L-arginin isolert for første gang - etter det vi blir fortalt fra et ekstrakt av lupin blomsten – mens L-citrullin ble oppdagen første gang i vannmelon i 1914. Aminosyrene er også blitt populære i kosttilskudd som brukes av idrettsutøvere.

Prøv Virizil til halv pris

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan i tillegg bidra til å fremme og forbere ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.