2 utfordringer - EN løsning

Du kjenner det sikkert. Etter et stort måltid med karbohydrater og fet mat, kan det føles som om magen buler ekstra mye ut. ”Fysj.., nå føler jeg meg tykk," tenker du kanskje. Men er det overvekt eller luft?

Det ene utelukker nok dessverre ikke det andre. Det kan ofte være snakk om begge deler.

For det første har magen din problemer med å fordøye den fete maten, noe som utvikler gasser slik at magen blir oppblåst. For det andre setter kaloriene seg ofte som ekstra kilo rundt magen.

Svaret på denne doble utfordringen kan være Macoform Plus.

Overvekt og oppblåst mage

Macoform Plus inneholder ekstrakter fra artisjokk, fennikelfrø, kamilleblomst og peppermynte. Artisjokk fremmer produksjon av fordøyelsessafter, reduserer oppblåsthet og kan motvirke ubehag i magen. I tillegg støtter planten leverens avgiftende funksjon. Kamilleblomst reduserer luft i magen. Fennikelfrø, kamilleblomst og peppermynteblad bidrar til normal fordøyelse og kan motvirke flatulens og oppblåst mage. Kombinasjon av disse ingrediensene bidrar til å fremme fordøyelsen og gi velvære i magen.

[col=#20BB8B/Luft i magen, ubehag og overvekt!] Sett fart på fordøyelsen din med hjelp fra naturen.

Fremme vekttap

Få hjelp til vekttapet ditt

Når det gjelder et varig vekttap, finnes det ikke noen lette ”kvikk-fiks”-løsninger. Men hvis du tar to Macoform Plus tabletter hver dag, kan du få en enkel og langsiktig støtte til å gå ned i vekt.

Etter et måltid blir fett, sukker og alkohol fordelt ut i blodet. Det er kroppens energireserver, som brukes til forbrenning i musklene når vi er aktive. Det kan også lagres som fettreserver, til senere bruk. Dessverre kan kroppens energi-politikk være temmelig ubarmhjertig. Hvis vi inntar mer energi enn vi forbruker, sparer kroppen det overskytende og vi legger på oss i vekt. Nøkkelen er derfor å spise noe mindre samt øke aktivitetsnivået. Golf, padeltennis, gåturer, sykling, dansing eller svømming - valget er ditt. Det viktigste er å finne noe du synes er morsomt, slik at du fortsetter å holde på med dette over tid.

Macoform Plus er en ekstra hjelp til deg som vil gå ned i vekt. Ta en tablett en halv time før hvert av dagens to største måltider, f.eks. lunsj og middag. Tablettene inneholder konsentrerte plantestoffer, som påvirker kroppens fordøyelse. Stoffene bidrar til å fremme vekttapet ditt.

Fett, lever og galle

Sett fart i fordøyelsen din

Fet mat og velvære i magen? Trikset er å tjuvstarte produksjonen av fordøyelsessafter i leveren. Her kan de konsentrerte stoffene fra artisjokk hjelpe.

Når tallerkenen din er tom, er matens reise gjennom fordøyelsessystemet allerede i gang. Mange tror fordøyelsen kun foregår i magen og tarmene, men leveren er minst like viktig. Den står for å behandle fettstoffene i blodet, som kommer fra maten, og er en slags rensestasjon som tar seg av nedbryting av avfallsstoffer. Men for oss som elsker en god biff, og kanskje også en liten dessert, er leverens galleproduksjon nok det mest interessante.

Galle er betegnelsen for den fordøyelsessaften, som sørger for at vi kan bryte ned fett i leveren og ta det opp i tarmen. Selv om fett har et dårlig rykte, er det et viktig energigivende næringsstoff. Kroppen trenger det. Vi skal bare ikke ha for mye av de mettede fettstoffene, som bl.a. finnes i rødt kjøtt og fete sauser.

Flatulens, raping og luft i magen

Mot oppblåst mage og ubehag

Oppblåsthet og luft i tarmen etter et måltid, er tegn på at fordøyelsen ikke fungerer helt optimalt. Når fordøyelsen jobber langsomt, hoper den ufordøyede delen av maten seg opp i tarmen. Det kan sette i gang en gjæringsprosess. Denne gjæringsprosessen utvikler forskjellige gasser som kan få magen din til å bli oppblåst.

Mange opplever at magen er flat om morgenen, men at den blir mer og mer oppblåst utover dagen. Med dette så følger det ubehag, rumling og luft som må ut.

Luft i magen er ofte forbundet med opplevelsen av at luften 'må ut' av kroppen, ofte på uønskede tidspunkt og steder. Fra munnen, som raping og fra tarmen som flatulens (fising). Ofte er følelsen av luft i magen også fulgt av ubehag i forbindelse med den stinne og oppblåste magen. I tillegg synes nok også de fleste at en oppblåst mage er et lite flatterende. 

Løsningen er å sette fart i fordøyelsen. Kombinasjonen av de konsentrerte plantene i Macoform Plus, er god for magen din. De setter effektivt fart i fordøyelsen din.

Plantebasert

Er du vegetar? Dette produktet er fremstilt uten animalske ingredienser og kan inngå i en vegetarisk kost.

Den fantastiske artisjokken

Hvorfor er artisjokken så god for magen vår. Den karakteristiske planten med de spisse bladene inneholder verdifulle næringsstoffer, blant annet bitterstoffet cynarin, som støtter utskillelsen av galle og dermed hjelper med å fordøye fett og absorbere fettløselige vitaminer fra maten. Planten kan fremme et vekttap.

Artisjokk-ekstrakt er uttrekk fra bladene på artisjokken. Artisjokk har en lang historie som et tradisjonelt middel mot mageproblemer.

Artisjokken i Macoform Plus er et høykonsentrert ekstrakt, standardisert til 5 % cynarin.

Peppermynte

Peppermynteekstrakt (Mentha piperita) ekstraheres fra de blomstrende peppermynteplantene. Den flerårige planten inneholder en aromatisk olje, som også inneholder menthol. Peppermynteekstrakt er blitt brukt til å lindre oppblåsthet og avhjelpe tarmluft i tusener av år.

Kamille

Kamille (Matricaria recuita) er en blomstrende plante i kurvblomst-familien (Asteraceae). Kamilleplantens topp brukes til å fremstille te, flytende ekstrakter, kapsler og tabletter. Kamille er tradisjonelt brukt gjennom tusener av år for å opprettholde en normal fordøyelse. Blomsten har vært en hjelp i forbindelse med såkalte gastrointestinale problemer, som for eksempel luft i magen, oppstøt og hyppig luftavgang (raping og fising).

Fennikelfrø

Fennikel er en flerårig plante ved Middelhavskysten, som tilhører skjermplantefamilien. Planten betraktes som en av de eldste dyrkede plantene i historien, og det finnes nedtegnelser om at den ble dyrket helt tilbake i romertiden og i oldtidens Egypt. Fennikelfrø kjennetegnes ved en søt duft og en bitter smak. Magene våre elsker frøene for deres evne til å fremme fordøyelsen.

Macoform Plus-tabletten svelges sammen med et glass vann. 2 tabletter om dagen - før det største måltidet.

Macoform Plus

Dobbel hjelp til magen din

Macoform Plus inneholder artisjokk, som bidrar til å avhjelpe oppblåsthet og kan motvirke ubehag i magen. Artisjokk kan hjelpe med å redusere mengden av fettstoffer i blodet og fremme et vekttap. Fennikelfrø, kamilleblomst og peppermynteblad bidrar til normal fordøyelse og kan motvirke luft i magen og oppblåst mage. Kamilleblomst hjelper med å redusere luft i magen og fremmer reduksjon av kroppsvekt.

Enkeltkjøp
kr 559,-
Abonnement 120 tabletter/hver 2. måned Spar kr 120,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 219,-
Første levering - spar 50% kr 219,-
Totalt inkl. frakt kr 258,-

Etter 1. levering vil du motta 2 mnd. forbruk hver 2. mnd. for kun kr 478,- inkl. frakt (kr 239,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvita fornøydgaranti

Hos Wellvita gjør vi vårt beste hver dag for at du som kunde er fornøyd. På dette produktet tilbyr vi deg fornøydgaranti.

Er du ikke fornøyd med produktet etter 3 måneders bruk, gir vi deg en rabatt på kr 100,-, som du fritt kan bruke på et annet av våre kosttilskudd.

Ønsker du å benytte garantien eller høre mer om den, kontakt kundeservice på tlf 37 08 13 00.

Åpningstider: mandag - fredag 8.00 - 16.00