Stor nordisk undersøkelse 

89% har oppnådd en effekt med Hair Grow 

Er du misfornøyd med håret ditt? Da er det god grunn til å prøve hårproduktet Hair Grow. I vår nye nordiske kundeundersøkelse, svarer 89% av brukerne av Hair Grow, at ingrediensene i produktet har gitt dem en merkbar effekt.

Hair Grow inneholder åkersnelle, som kan fremme og styrke hårveksten, samt biotin og sink som kan bidra til å opprettholde et normalt hår og en normal hud.

78% vil anbefale Hair Grow til andre

Da vi bestemte oss for å undersøke kundenes fornøydhetsgrad, var det spesielt et spørsmål som opptok oss: Var de så fornøyde med Hair Grow, at de ville anbefale produktet til andre? For det er en ting å ha merket effekt, det er noe annet å ville dele sine erfaringer. Men da resultatene tikket inn, var svaret klart: 78% vil anbefale Hair Grow til andre. Det ser vi på som en stor tillitserklæring! 

Fra tynt til fyldig hår

Se Sabinas forvandling: Før og etter Hair Grow 

"Allerede i løpet av et par måneder har jeg fått mer fylde i håret, og jeg mister ikke lenger så mye hår." 

Derfor velger de Hair Grow 

Selv om mange av våre brukere tar Hair Grow fordi de sliter med tynt hår, er det ikke den eneste grunnen. Her kan du se de vanligste årsakene til at folk velger å bestille produktet.

* Deltakerne i undersøkelse kunne velge å svare flere av svaralternativene. Diagrammet over viser prosentfordelingen av alle svarene.

Derfor velger de Hair Grow

Selv om mange av våre brukere tar Hair Grow fordi de sliter med tynt hår, er det ikke den eneste grunnen. Her kan du se de vanligste årsakene til at folk velger å bestille produktet.

* Deltakerne i undersøkelse kunne velge å svare flere av svaralternativene. Diagrammet over viser prosentfordelingen av alle svarene.

En merkbar effekt

I undersøkelsen ba vi kundene vurdere i hvor stor grad Hair Grow har hjulpet dem. Her svarte 89% at det har hjulpet dem litt, godt, meget godt, eller fantastisk godt. Dvs. at 9 av 10 har merket en effekt.

Dette sier brukere om produktet

"Håret mitt er blitt fyldigere og mer glansfullt."

"Jeg mister ikke så mye hår lenger."

"Det beste produktet jeg har prøvd til håret mitt. Det virker – og andre kan se det."

”Frisøren min synes håret mitt er blitt fyldigere, så jeg fortsetter!”

”Jeg er veldig fornøyd!”

”Synes jeg har fått tykkere, sterkere og mer glansfullt hår.”

Vil du vite mer om hårproduktet Hair Grow?

Naturen trenger tid

Innholdsstoffene i Hair Grow tas gradvis opp i kroppen - over tid. Tallene viser at det i gjennomsnitt tar 3-6 måneder å oppnå full effekt. Det ser vi i vår nordiske kundeundersøkelse, hvor 68% har svart at de merket effekten etter 3 måneder eller mer. Men det er verd ventetiden!

Fyldigere hår - et hårstrå av gangen!

Ingrediensene i Hair Grow tilfører næring direkte til hårsekkene, og fremmer dermed utviklingen av nytt hår. Et hårstrå bruker normalt 4 uker på å vokse 1 cm. Så jo flere uker det går, jo mer styrket hår vil det være i den samlede hårfylden din. Det krever tålmodighet, men tilbakemeldingene fra kundene våre, viser at det er verd ventetiden. 

Hair Grow

Styrk hårveksten din innenfra

Hair Grow inneholder åkersnelle, som kan fremme og styrke hårveksten, samt biotin og sink, som kan bidra med opprettholde et normalt hår og en normal hud. Tablettene er også tilsatt konsentrat av hirse, samt pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Enkeltkjøp
kr 629,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar kr 130,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 249,-
Første levering - spar 50% kr 249,-
Totalt inkl. frakt kr 288,-

Etter 1. levering vil du motta 2 mnd. forbruk hver 2. mnd. for kun kr 538,- inkl. frakt (kr 269,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00