Energi, utholdenhet og ereksjon

Start året med nye krefter!

Noen begynner året uten de helt store målene. Hvis bare ting går så nogenlunde som forventet, er det godt nok... Men hvorfor ikke begynne 2023 med et BOOST?

Glem alt om mannen du var i fjor. Det er tid for en ny retning. Med ingrediensene i Virizil kan du få hjelp til å øke utholdenheten og energien din – bli mer fornøyd i din mandighet.

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan bidra til å fremme og forbedre ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

4 fordeler ved å ta Virizil

Ingrediensene i Virizil

Ingrediensene i Virizil er sammensatt på bakgrunn av mange års erfaring. Det er en langsiktig hjelp til deg som vil ha ditt seksuelle samliv på rette kurs.

Ginseng

Ginseng er et gammelt og kjent middel. Dets bruk går tilbake til 3500 år før vår tidsregning. I dag fastslår studier, at ginseng kan hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon samt bidra til å opprettholde en optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Så det er mange gode grunner til å gi det en sjanse.  

Sink og testosteron

Når menn kommer opp i årene, skjer det ofte forandringer på soverommet. Sexlysten daler og man får mindre energi. En del av årsaken er testosteronniået, som naturlig faller med alderen. Mineralet sink i Virizil, bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet og til en normal fruktbarhet og reproduksjon.

Isolerte aminosyrer

Historien bak aminosyrene i Virizil går langt tilbake i tid. De går under navnet L-arginin og L-citrullin. Allerede i 1886 ble L-arginin isolert første gang - etter det som blir fortalt fra ekstrakt av blomsten lupin – mens L-citrullin ble utvunnet fra en vannmelon i 1914. Aminosyrene er også blitt populære i kosttilskudd, som brukes av sportsutøvere.

Prøv Virizil til halv pris

Virizil er et produkt til menn 50+. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan i tillegg bidra til å fremme og forbedre ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samliv. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.