5 aktiviteter som er utfordrende for leddene

Om sommeren stiger aktivitetsnivået vårt - og det kan vi ofte merke på kroppen. Etter flere måneder på sofaen, skal den plutselig omstille seg til noe nytt. Her er 5 aktiviteter som kan være utfordrende for leddene, samt tips til hvordan du kan få hjelp til en med smidig og bevegelig sommer. 

1. Hagearbeid

Gresset må klippes, og nye planter venter på å komme i jorden. Hvis du har/har hatt hage, så vet du hvor mye jobb det er og hvor mye det merkes på kroppen.

Hele kroppen kommer i bevegelse, og det involverer ofte muskler vi ikke er vant til å bruke. Vi skal ned på kne, bøye oss, rake og spa..., ja i hele tatt bruke musklene. Det er ikke merkelig at hagearbeid kan gi ømme og stive ledd!

2. Den lange kjøreturen sydover  

Planlegger du å ta bilen sydover i sommer? Bilferie er en populær ferieform, men alle timene bak rattet er spesielt tøft for rygg og skuldre.

Vi sitter i samme stilling i lang tid, konsentrert og med kroppen i beredskap, uten mulighet for mye bevegelse. Derfor er det viktig å ta pauser, for å få hvile og strekt på kroppen. Det er også en god ide å støtte leddene før og under kjøreturen.

3. Lek og moro i hagen   

Vi er vant til at barn er fulle av energi, men om sommeren er det som om de når nye energihøyder. Så hvis du har – eller får besøk av små barn, er det stor sannsynlighet for at du både skal bygge sandslott og leke gjemsel og sisten.

Og det er noe vi kan merke i leddene våre.  Vær føre var - gi leddene mulighet til å følge med i aktivitetene.

4. Sport og sosialt samvær

Golf, paddel tennis... en omgang boccia eller krokket med familien? Sommeren byr på mange muligheter, og når solen skinner ute, stiger aktivitetsnivået vårt.

Men hvis du ikke er vant til å springe rundt etter en ball eller svinge racketen, kan det fort bli tøffe omganger for leddene dine. 

5. Gåturer og løping

Når det blåser stiv kuling og temperaturen nærmer seg minus, velger mange å la joggeskoene stå på hyllen.

Men sommeren har stikk motsatte effekt. Plutselig vrimler det med joggere på veier og fortau, og turstiene fylles opp med folk i alle aldre, som vil nyte det fine været. 

Bli klar til sommeren med Artroform

Ja, du har sikkert allerede hørt mange råd mot leddproblemer: sunt kosthold, mosjon samt styrke- og strekkøvelser. Men det høres jo ikke ut som de morsomste sommeraktivitetene – gjør det vel?

Vil du ta en snarvei på veien mot mer behagelige ledd, kan du prøve Artroform. Produktet forener ny og gammel kunnskap om planter, og inneholder både gurkemeie og ingefær. Innholdsstoffene har i flere forbrukerundersøkelser vist seg å ha god effekt på å avhjelpe stivhet og opprettholde leddenes bevegelighet.

En god støtte til en aktiv sommer! 

Artroform

Hjelp til muskler og ømme ledd

Artroform er bl.a. basert på ekstrakt av gurkemeie, som bidrar til å avhjelpe ømme ledd og gir bedre bevegelighet. Inneholder også ingefær, som bidrar til å holde leddene smidige. Vitamin D bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon. 

Enkeltkjøp
kr 529,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar kr 110,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 209,-
Første levering - spar 50% kr 209,-
Totalt inkl. frakt kr 248,-

Etter 1. levering vil du motta 2 mnd. forbruk hver 2. mnd. for kun kr 458,- inkl. frakt (kr 229,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00