har du problemer med vannlatingen?

SJEKK DEG SELV

Hyppig vannlating, problemer med å starte å tisse eller følelsen av at blæren aldri blir helt tømt - det er velkjente problemer for mange menn. Er du en av dem? Her er 5 tegn på vannlatingsproblemer det er verd å kjenne. 

Passer noen av de 5 tegnene på deg?

Hvis du kjenner deg igjen i dette, kan vi berolige deg med at disse plagene som regel skyldes en helt normal fysiologisk, aldersbetinget endring. Det kan være tegn på det som er en naturlig del av aldringsprosessen for menn, nemlig at prostatakjertelen forandrer seg. Det kan påvirke urinstrømmen og presse på urinblæren. Hver fjerde mann over 50 år og nesten annenhver mann over 60 år har en eller annen utfordring knyttet til prostata.

Vannlatingen forandres

Prostata vokser gradvis med alderen. Alle menn har en større prostata når de er 65 år, enn da de var 25 år. Det er en helt vanlig aldersrelatert tilstand, som er ufarlig*, men som kan føre til forandringer i forbindelse med vannlatingen.

En aldersrelatert forandring av prostata, kan føre til at den klemmer på urinrøret og forstyrrer vannlatingen, samt at den kan presse på urinblæren, slik at du føler behov for å gå på toalettet.

* Problemer med vannlatingen kan skyldes sykdom, som bør behandles av lege. Opplever du store problemer, og/eller problemene forverres, anbefaler vi at du oppsøker lege.

Slik kan du opprettholde normal vannlating

Sabalix inneholder et ekstrakt av bær fra dvergpalme og mineralet sink. Bærene fra dvergpalmen kan bidra til å opprettholde normal vannlatingsfunksjon og støtte en sterk urinstråle. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Møt to fornøyde brukere