Ro i magen

52-årige Annika kjenner godt til mageproblemer. I en lang periode var livet hennes diktert av magen og hun takket ofte nei til å gå ut med venner, fordi hun ikke stolte på sin egen mage. Ville den begynne å bråke og rumle igjen? Ville den bli stor og oppblåst? Først da hun prøvde de naturlige ingredienser i Macoform, kom magen på rette kurs igjen. 

Artisjokk støtter leverens avgiftende funksjon, kan hjelpe ved oppblåsthet og luft i magen, samt fremmer vekttap i forbindelse med en diett. Løvetann stimulerer fordøyelsen og bidrar til en sunn mage i balanse.

Hadde luft og uro i magen

- Jeg følte meg utilpass i min egen kropp, og hadde luft og uro i magen. Det var spesielt ille på slutten av dagen, forteller Annika, som beskriver det som en utfordrende tid. Hun gjorde alle de riktige tingene. Trente, gikk lange turer og gikk ned de overflødige kiloene..., men magen fortsatte å krangle.   

Følte seg alene 
- Jeg takket ofte nei til å gå ut med venner, eller unngikk å spise store måltider i selskap med andre, fordi jeg ikke stolte på magen min, sier Annika.

Det var en vanskelig periode, hvor utfordringer i privatlivet påvirket humøret - og fordøyelsesproblemene gjorde ikke situasjonen noe bedre. Annika følte seg hemmet av den oppblåste magen sin. Den var alltid urolig og hun var lei av å måtte tenke på den hele tiden.

- I lang tid trodde jeg at problemet skyldtes overvekt, men det var slett ikke tilfellet. Jeg gikk ned i vekt, men problemene forsvamt ikke av den grunn. 

Annika var oppsatt på å finne en løsning. Hun ønsket et naturlig produkt, som kunne hjelpe henne og kastet seg ut i mange forskjellige alternativer.

- Nå kan jeg gå ut og spise med venner igjen og jeg reiser, så ofte muligheten byr seg. Magen min setter ikke lenger begrensninger for meg, avslutter Annika med et smil.

En naturlig løsning 

- Jeg prøvde mange forskjellige plantebaserte produkter. Noen hadde en liten effekt, men jeg fant ikke et som for alvor hjalp, sier Annika.

- En dag så jeg en annonse for Macoform på Facebook. Jeg gjenkjente mange av problemene som ble fremhevet, så selvfølgelig ville jeg prøve dette produktet! Det var enkelt å bestille og pakken passet perfekt i postkassen min få dager etter.

Allerede etter de første ukene begynte hun å merke forskjell - og nå er Macoform blitt helt uunværlig. Det er blitt en fast del av hverdagen hennes. 

- Nå kan jeg gå ut og spise med venner igjen og jeg reiser, så ofte muligheten byr seg. Magen min setter ikke lenger begrensninger for meg, avslutter Annika med et smil.

En daglig hjelp til fordøyelsen din: normal tarmfunksjon, mindre oppblåsthet og større velvære i magen.

Interessert?

Gjør som Annika og prøv Macoform i dag