Kundehistorier

Går du også rundt og sliter med en eller flere plager? Vi har samlet alle historier fra kundene våre, slik du kan lese hvordan andre har fått hjelp av ingrediensene i produktene våre. Historiene omhandler mange forskjellige utfordringer – fra vann i kroppen og trette føtter til oppblåst mave.

Søk etter det produktet du er interessert i, eller les historiene fra kundene våre

Bena mine føltes som tunge stokker

Bena mine føltes som tunge stokker

Som tidligere butikkansatt, vet Inger hva det vil si å ha trette ben. Hun er vant til å stå flere timer i strekk. Men for noen år siden opplevde hun en ny form for tretthet. Bena føltes som tunge stokker etter bare en kort gåtur. En artikkel gjorde henne oppmerksom på at det kunne henge sammen med blodomløpet. Et naturbasert produkt skulle vise seg å være den perfekte løsningen for henne.

Bena mine var helt utslitt etter en dag på jobb

Bena mine var helt utslitt etter en dag på jobb

For et år siden sa 55-årige Maries kropp ifra. Bena var slitne og tunge som bly etter mange timer på jobb i butikken, og den ellers så aktive Marie tilbrakte kvelden i go'stolen med føttene opp. Vanntrim og sykling ble satt på pause og bobilen stod og samlet støv... Heldigvis kom en liten brun tablett Marie til unnsetning.
En kjempehjelp til venene mine

En kjempehjelp til venene mine

For Marianne handler livet om å være i bevegelse - bokstavelig talt. I lang tid har hun imidlertid slitt med en følelse av tunghet og tretthet i bena. Det har nesten tatt løpegleden fra henne. Først da hun prøvde plantebaserte ingredienser, ble det gøy å bevege seg igjen. I dag er bena hennes i TOPPform.
Jeg fikk lette danse-ben igjen

Jeg fikk lette danse-ben igjen

Jette har alltid elsket å danse, men i lang tid gjorde de trette bena hennes det vanskelig å komme ut på gulvet. Først da hun prøvde ingrediensene i Venolet, ble dansen til en lek igjen.