Kundehistorier

Går du også rundt og sliter med en eller flere plager? Vi har samlet alle historier fra kundene våre, slik du kan lese hvordan andre har fått hjelp av ingrediensene i produktene våre. Historiene omhandler mange forskjellige utfordringer – fra vann i kroppen og trette føtter til oppblåst mave.

Søk etter det produktet du er interessert i, eller les historiene fra kundene våre

Nå kan jeg endelig bevege meg igjen - uten stort ubehag

Nå kan jeg endelig bevege meg igjen - uten stort ubehag

For Ulf er ingen utfordring for stor. Han har vært lokomotivfører, helikopterpilot og kokk - og snart kan ha legge "kajakkbygger" til i CV'n sin. Hver dag jobber han i verkstedet sitt.  Han er full av idéer til nye prosjekter. Men så ble det vanskelig å få omsatt det til praktisk. Leddene sa helt enkelt nei. Knærne begynte å krangle når han bøyde seg eller gikk i stigen. Til slutt var det ingenting han kunne gjøre: Han var nødt til å finne en løsning på ubehaget.
Slik får jeg hjelp mot leddproblemene mine

Slik får jeg hjelp mot leddproblemene mine

Karin har alltid vært en aktiv kvinne, og hun elsker å strikke. Hun begynte med tiden å få problemer med skuldrene og trodde det kom av strikkingen. Men en lengere strikke-pause gjorde ikke at hun ble bedre. Det ble imidlertid mannen hennes Flemming, som hadde god erfaring med Artroform sine innholdsstoffer til nakken sin.