"Slik fikk hår og bryn mer fylde"

At Liselotte Ersgaard begynte å ta Hair Grow, var litt av en tilfeldighet. Det skulle vise seg å være en riktig god ide, da Liselottes hår i mange år hadde vært flatt og manglet fylde. Etter noe tid med tablettene, bemerket både venner, bekjente og Liselottes frisør, at håret hennes så fyldigere ut.

Åkersnelle kan fremme og styrke hårveksten. Biotin og sink kan bidra med å opprettholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsatt hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Håret var flatt og uten fylde

- Håret mitt har de siste årene vært flatt og manglet fylde, uansett hvilken frisyre jeg har fått klippet det i. Det var noe jeg trodde jeg måtte leve med.

- Men en dag fikk vi en pakke fra Wellvita med de bestilte kosttilskuddene våre, og ved en feil hadde det kommet med en pakke Hair Grow. Da vi kontaktet Wellvitas kundeservice, beklaget de feilen og sa at vi kunne beholde pakken. Da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne prøve tablettene. 

- Noen måneder senere var det skjedd en klar forbedring med håret mitt. Minst 10 forskjellige venner og bekjente har sagt at de synes håret mitt er blitt fyldigere. Selv frisøren min bemerket at det hadde skjedd noe med håret mitt. 

Frisøren min kan se forskjell

- Noen måneder senere var det skjedd en klar forbedring med håret mitt. Minst 10 forskjellige venner og bekjente har sagt at de synes håret mitt er blitt fyldigere. Selv frisøren min bemerket at det hadde skjedd noe med håret mitt. 

- Og det er ikke bare håret som har hatt nytte av Hair Grow. Det er tydeligvis også godt for øyebrynene mine. Det har nemlig begynt å titte frem små nye øyenbrynshår der hvor det ikke har vært noen på årevis. Sikkert fordi jeg nappet dem litt for flittig som ung. Så jeg er veldig glad for at Hair Grow snek seg med i Wellvitapakken vår. 

Ekte skjønnhet kommer innenfra. Plei håret ditt med plantestoffer som gir styrke, fylde og fremme vekst!

Interessert?

Gjør som Liselotte og prøv Hair Grow i dag