”Jeg fant skånsom løsning mot hetetoktene” 

Susanne har jobbet med helseprodukter og vet hvordan naturen kan hjelpe med kroppens problemer. Derfor var det naturlig for henne å se i den retningen når hun kom i overgangsalderen og begynte å få hetetokter. I dag er hetetoktene blitt færre - og de få som kommer går er svake og går raskt over. 

Rødkløver bidrar til å redusere hete- og svettetokter. Salvie bidrar til å moderere svetting samt styrker håret ved hormonell ubalanse. Vitamin B6 bidrar til å redusere tretthet samt til å regulere hormonbalansen.

Jeg har truffet mannen i mitt liv, jeg er glad, jeg er lykkelig og kjenner meg ung igjen. Da er det veldig irriterende at kroppen ikke samarbeider og oppfører seg like ung som jeg føler meg, ler Susanne Eriksson som hentyder til hetetoktene.

Til daglig jobber 56-årigen som lærer for ungdom med spesielle behov. Susanne har tidligere vært selger for mat- og helseprodukter i et sveitsisk firma og har fortsatt stor interesse for naturlige produkter.

Når de plagsomme hetetoktene ble for mange og for kraftige for Susanne, var det en selvfølge å finne en løsning som var basert på naturlige ingredienser. En god venn anbefalte Menoflora fra Wellvita, som inneholder rødkløver, salvie og soya.

Jeg kjenner alle ingrediensene fra min tid som selger av naturprodukter, så denne kombinasjonen hadde jeg stor tro på.

"Akkurat som et økende antall kvinner, synes Susanne at overgangsalderen er en fase som kroppen skal få lov til å gå igjennom på naturlig måte.
Rødkløver og salvie, som inngår i Menoflora, er skånsomme og stopper ikke overgangsalderen, men hjelper kroppen med å håndtere ubehaget som denne perioden kan medføre."

Susanne fulgte sin egen overbevisning. Hun bestilte en pakke Menoflora på nettet og hun ble ikke skuffet, langt ifra.

Jeg glemte å ta Menoflora en hel uke på en reise, da kom hetetoktene plutselig og brutalt tilbake. Det kommer ikke til å skje igjen, forsikrer Susanne.

Nå er hetetoktene svake og går veldig fort over

Tablettene virker perfekt. Jeg fikk effekt ganske raskt. Hetetoktene kan fortsatt komme, men nå er de svake og går veldig fort over. Jeg og kroppen er blitt venner igjen... og nå nyter jeg livet, forteller hun.

Når en plage forsvinner, hender det at man kan glemme å ta tablettene, fordi det ikke lenger er noe som minner en om ubehaget. Det har Susanne også prøvd! 

Jeg glemte å ta Menoflora en hel uke pga. en reise, det oppdaget jeg når hetetoktene plutselig og brutalt kom tilbake. Så det kommer ikke til å skje igjen, forsikrer Susanne.

Jeg vil jo gjerne at kroppen skal fortsette å kjennes jevngammel med hjernen og hjertet mitt, ler hun.

Din kropp - din overgangsalder.
Konsentrat av planter til håndtering av kroppens naturlige forandring.

Interessert?

Gjør som Susanne og prøv Menoflora i dag