”Det virker perfekt for meg” 

Lastbilsjåføren Gunnar, er en av mange menn som ønsket hjelp til vannlatingen sin. Da han leste om Prostabona Plus og de aktive ingredienserne, bestemte han seg for å prøve. I dag anbefaler han det til alle menn, som vil støtte prostatafunksjonen. 

Linfrø bidrar til en normal prostatafunksjon hos modne menn. Fennikelfrø bidrar til normal vannlating og utskillelse av urin. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Tissetrang

Som lastebilsjåfør er det en god ting å ha orden på vannlatingen. Det kan 63-årige Gunnar skrive under på.

- Jeg er jo ikke en hund, ler han med hentydning til alle de som må ty til et tre i veikanten når tissetrangen blir for stor.

Mange menn i Gunnars alder, begynner å merke at vannlatingen endrer seg. Det er helt normalt og normalt ganske ufarlig, men det kan til tider være irriterende og plagsomt i hverdagen. 

- Jeg tar tablettene hver morgen og har ikke forsøkt å ta en pause. Men hvorfor skulle jeg egentlig det, når det fungerer så godt. Jeg kan bare si til andre menn på min alder - gi det en sjanse og prøv det du også

Anbefaler Prostabona Plus

Gunnar kjente godt til at mannens prostata vokser og forandrer seg med alderen. Da han så en annonse på Facebook for Prostabona Plus, fanget det interessen hans. Linfrø, som bidrar til en normal prostatafunksjon samt fennikelfrø, som medvirker til en normal vannlating. Det passet situasjonen hans.

Han har tidligere hatt god nytte av naturbaserte kosttilskudd, derfor var hans umiddelbare tanke: Jeg har ikke noe å tape ved å prøve det. Han bestilte en pakke, og det har han ikke angret på et sekund. 

- De naturlige ingrediensene virket perfekt for meg, forteller Gunnar. Jeg kan varmt anbefale Prostabona Plus til menn som er pluss/minus min alder.

- Jeg tar tablettene hver morgen og har ikke forsøkt å ta en pause. Men hvorfor skulle jeg egentlig det, når det fungerer så godt. Jeg kan bare si til andre menn på min alder - gi det en sjanse og prøv det du også, avslutter Gunnar med et smil.

Pass på prostataen, mann! Støtte til normal prostatafunksjon. Hjelp til normal vannlating.

Interessert?

Gjør som Gunnar og prøv Prostabona Plus i dag